18. jul 2006 15:45
Tole mi je pa full všeč jade (da si prilepila link). Bi blo fino, da bi vsi delali tako, če bi skuhali po katerem receptu iz baze. Kaj pravite? Če pa ni iz baze, pa našteješ- brez linka. Lep dan in veliko se smejte
18. jul 2006 15:45
Tole mi je pa full všeč jade (da si prilepila link). Bi blo fino, da bi vsi delali tako, če bi skuhali po katerem receptu iz baze. Kaj pravite? Če pa ni iz baze, pa našteješ- brez linka. Lep dan in veliko se smejte
18. jul 2006 16:16
včeraj:stročji fižol s korenčkom v omaki, pire krompir danes: goveja juha z zdrobovimi cmoki, rižota, zelena solata helena HelenaB
18. jul 2006 23:30
danes: juha od šampinjona pržen som krumpir i blitva salata umak od blitve s kiselim vrhnjem za mene jer sam na dijeti: kuhana tjestenina s malo naribanog sira Lidija...
19. jul 2006 7:14
Danes bodo pa beli krompirjevi žganci (kako se jim že reče po prekmursko????) in kislo mleko. ANJA
19. jul 2006 8:54
A dodole (moslim na o s pikama) boste jedli. Njamii, to je super. Mi pa bomo zelenjavno juho in piščančji paprikaš s širokimi rezanci Kyara
19. jul 2006 9:00
danes: bo pa kr pica pri nam ker se mi druga ne da narediti brkn83
19. jul 2006 9:29
danes: pečen krompir v pečici, pečene rebrce, solata jutri: polnjena paprika, pire krompir, zelena solata lepo se imejte! HelenaB
19. jul 2006 9:37
Pri nas pa ješprenj Lep dan in veliko se smejte
19. jul 2006 11:29
Danes: http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=1965 in http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=2684 ter solata iz paradižnika in kumaric. jade
19. jul 2006 19:41
paradajz juha s trencima ocvrt piščanec pire krumpir kumarice Lidija...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pad Thai
Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci