13. jul 2006 8:10
Včeraj: lignji na žaru, slan krompir, tržaška omaka, paradižnikova solata zvitorepka
13. jul 2006 8:10
Včeraj: lignji na žaru, slan krompir, tržaška omaka, paradižnikova solata zvitorepka
13. jul 2006 8:32
Spet (!) so doma izjavili, da imajo željo po filani papriki. Naj bo: filana paprika in zelena solata Lep dan in veliko se smejte
13. jul 2006 8:41
Včeraj: Pečen krompir, rdeča pesa v solati. jade
13. jul 2006 8:42
paradajz juha s noklicama tijesto s ribanim sirom i bučne polpete(za mene i kćerkicu) pečena puretina s mladim krumpirima (kada dođe mužić) krastavci salata Lidija...
13. jul 2006 9:31
Rožanec čestitam, mislim da morajo biti tvoje paprike 1A s črtico, ker jih imate tako pogosto na jedilniku, zakaj pa ne, če vam paše. Mi bomo pa danes filane bučke in pire krompir. ANJA
13. jul 2006 10:38
Včeraj: mlad krompirček in piščančje kolbice- pečeno v pečici, skleda zelene solate, sladoled lp alexis
13. jul 2006 10:55
četrtek: zelenjavna rižota, zelena solata Julija
13. jul 2006 12:24
pri nas pa je treba iz hladilnika počistiti še nekaj zelenjave, zato bo danes juha iz cvetače, ocvrte bučke, riž s kakšnim dodatkom in dušena cikorija. pa seveda veliko solate. fresh
13. jul 2006 22:08
Pri nas bo jutri sama zelenjava. Pečene bučke, paprika, paradižnik. čebula, malo naribanega korenčka, vmes še grah za mojo hčer, zraven pa solata, veliko solate. fakin712
13. jul 2006 22:10
petak: poriluk pohana piletina palačinke s domaćim džemom od marelica Lidija...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zviti krofi
Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem