11. apr 2006 7:20
ponedeljek: regratova sloata z jajci in krompirjem, hrenovke danes: podobno kot včeraj, le da bodo namesto hrenovk perutničke v vinski omaki na možev način Ana
11. apr 2006 7:20
ponedeljek: regratova sloata z jajci in krompirjem, hrenovke danes: podobno kot včeraj, le da bodo namesto hrenovk perutničke v vinski omaki na možev način Ana
11. apr 2006 16:57
ponedeljek: riž z zelenjavo, ocvrt piščanec, regrat s koruzo torek: kurja obara, bombetke, vanilijev puding s smetano potepinka
11. apr 2006 17:21
Kaj pa nameravate pripraviti za prihajajoče praznike? katti
11. apr 2006 18:04
sreda: makaronovo meso in pesa za moje; jaz pa gratinirano zelenjavo in zeleno solato Julija
11. apr 2006 19:15
DANES: Zelenjavna juha, krompirjevi njoki z govejim goležam, regrat s fižolom, za sladico pečene banane. JUTRI: Porova mineštra s čičeriko, popečena polenta z lisičkami, regrat s krompirjem, za slaadico pa še ne vem. Pozdrav, antonija antonija8
11. apr 2006 19:37
danes: špageti s česnom in tuno, mešana listnata solata (radič, berivka, mehka solata, rukola, špinačka) tjas Sporočilo je spremenil(a) tjas dne 11. apr 2006 19:37:58
11. apr 2006 22:19
Ponedeljek: goveja juha z domačo ribano kašo, pečena prosena kaša s suhimi slivami. Torek: goveja juha z domačimi rezanci, makaronovo meso, zelena solata, vanilijev puding. LP, Mateja
11. apr 2006 22:20
Danes: Pražen file purana, z makaroni in jajčkom, regrad v solati jade
12. apr 2006 7:52
Antonija, kako narediš pečene banane LP! Ana Ana
12. apr 2006 8:56
ponedjeljak: pileća juha s knedlima od jetrice tjestenina sa suhim sirom paradajz i mladi luk utorak: poriluk sa suhom svinjskom vratinom srijeda: krem juha od brokule, pohana piletina, špinat, pire krumpir Lidija...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Caprese solata s popečenimi svaljki
Ajdov kruh z orehi