7. apr 2006 13:03
Danes nekaj s piščančjimi bedrci in porom sobota-tako kot vsako soboto ribe(škarpena ali brancin,mogoče losos) in kuhan krompir andreja č.
7. apr 2006 13:03
Danes nekaj s piščančjimi bedrci in porom sobota-tako kot vsako soboto ribe(škarpena ali brancin,mogoče losos) in kuhan krompir andreja č.
7. apr 2006 14:30
Danes jemo zunaj, jutri pa svinjska ribica v omaki, krompir z maslom+peteršilj, brokoli, zelena solata z naribanim korenčkom. Vsem želim lep vikend, poln sončka! Pozdravček! matejck
7. apr 2006 15:43
Danes sem naredila piscancjo lazanjo, odlicno. Ampak brez solate, ker je ne jem. Kaj sta pa mojedva potem zraven jedla ( solato ), pa nisem videla. Sanjab1
7. apr 2006 20:49
tjas je napisal/a: | ||
|
7. apr 2006 20:54
sobota: telečja rižota s papriko in paradižnikom, zelena solata Julija
7. apr 2006 21:38
subota: juha od cvjetače pureći rižoto zelena salata čokoladni puding Lidija...
7. apr 2006 22:04
Petkovo popoldan sem preštaftala po Sity parku in Šparu. Na misel mi je padlo, da se pocrkljava in sem nama za večerjo naredila polnjene kalamare, zraven sva jedla kislo papriko in šampinjončke iz kisa ter lapinje. Zalivala pa sva z dobrim vinčkom. Jutri imamo v planu: pohano piščančje, krompirček in mehka solata. Za posladek bodo verjetno jabolka in jagode. Pozdravček!
7. apr 2006 22:11
danes hitro kosilo med službo: rumena polenta in omaka iz korenčka in stročjega fižola, zraven mešana solata Julija, hvala za recept! tjas Sporočilo je spremenil(a) tjas dne 07. apr 2006 22:11:56
8. apr 2006 11:46
Danes: polpeti v omaki, dušen riž, regrat z jajci in fižolom Teka
8. apr 2006 18:18
danes: zrezki s stročjim fižolom in rižem, regrat s krompirjem potepinkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rumove kocke
Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami