6. apr 2006 14:42
torek: pohani piščančji zrezki, francoska solata, svež kruh in radič v solati sreda: špageti z lososom in brokolijem, radič v solati četrtek: domača pica in mogoče še čokoladne kocke petek: pri mami Ana
6. apr 2006 14:42
torek: pohani piščančji zrezki, francoska solata, svež kruh in radič v solati sreda: špageti z lososom in brokolijem, radič v solati četrtek: domača pica in mogoče še čokoladne kocke petek: pri mami Ana
6. apr 2006 15:43
petek: porova kremna juha, goveji zrezki z zelenjavo v omaki, za fante še popečena polenta, zelena solata Julija
6. apr 2006 15:50
Glavnik,hrenovke v testu,puding lp goga
6. apr 2006 16:04
Danes: Gratinirani svedrčki in pesa v solati. jade
6. apr 2006 16:14
Julya je napisal/a: |
petek: porova kremna juha, goveji zrezki z zelenjavo v omaki, za fante še popečena polenta, zelena solata Julija |
6. apr 2006 20:21
petak: juha od šampinjona zapečeni grah pire krumpir pohana piletina Lidija... Sporočilo je spremenil(a) Lady_L dne 06. apr 2006 20:21:41
7. apr 2006 8:07
njoki z gorgonzololovo omako in solata (radič, rukola, zelena solata, korenje, kumarca, koruza), jagode s sladoledom. danes: puranji zrezki v omaki s testeninami, mešana solata (radič, rukola, zelena solata, korenje, kumarca, koruza), kava in jagode s čokolado jutri: file panga na žaru, kuhana mešana zelenjava, krompir s česnom, solata in jogurtova strjenka lep dan keyj
7. apr 2006 8:50
Pri nas pa danes (na žalost) čisto ponesrečena sarma (zaradi "tahitre pokrovke" se mi je čisto razkuhala). Kako sem jezna! Lep dan vam želim
7. apr 2006 9:36
danes bom pripravila špagete s polivko in regrat........ potepinka
7. apr 2006 10:29
Danes: Ričet, prekajena kuhana krača, zelena solata. jadeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pustne miške
Dušeno rdeče zelje