9. avg 2005 20:58
pečene postrvi, dušene bučke s česnom in peteršiljem, maslen kropmir s peteršiljem, radič v solati, kozarec rdečega vina :)......LP Zala
9. avg 2005 20:58
pečene postrvi, dušene bučke s česnom in peteršiljem, maslen kropmir s peteršiljem, radič v solati, kozarec rdečega vina :)......LP Zala
9. avg 2005 21:37
včeraj: testenine s paradižnikovo omako z veliko bazilike, zraven pa skleda zelene solate danes: zelenjavna mineštra (soja, leča...) in kokosove rezine iz baze jutri?? lp vsem Kajica
10. avg 2005 7:57
Danes: Školjke na buzaro. MNJAM! + ledena kava Ana
10. avg 2005 9:33
Panirane bučke, paniran piščanec, z maslom in peteršiljem zabeljen krompir, zelena solata. LP, Stanka
10. avg 2005 10:51
ideja za kosilo: piščančji medaljončki (že pripravljeni - kupljeni v trgovini), kruh, zelena solata, ananasov kompot. matejck
10. avg 2005 12:40
Včeraj: polnjene paprike s paradižnikovim prelivom (paradižnik s česnom, oljčnim oljem in baziliko), solata Danes: goveja juhica, govedina z juhe, hren, solata s stročjega fižola burbonka
10. avg 2005 12:44
riži-biži (rižota z garhom), paradižnikova solata pa lubenica za posladek Jaz pa veliko čaja z limonco, ker sem nahodna 300 na uro. O, poletje kje si????????????????? Julija
10. avg 2005 14:58
Za ručak omlet sa šunkom, salata s dressingom (krastavci, paprika i luk), kruh, a za večeru dagnje na buzaru, pečene ovčice, blitva, vinčeko, kremšnite, hladna lubenica... njami! Lidija...
10. avg 2005 16:33
Včeraj: Pečen krompir z panceto, bučke v pivskem testu in paradižnikova solata Danes: juha z ribano kašo, bučke z sirom in solata iz bučk Pripravljam ( bom začela ) goljufivi štrudelj od Dragičke Jutri: juha z jajčkom, peperonata z kruhom in upam da štrudelj Lumpica
10. avg 2005 20:26
Rižota s šampinjoni, rdečim vinom in parmezanom, paradižnikova solata s papriko.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolka v srajčki
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo