10. avg 2005 21:50
piščančja juha z veliko zelenjave, krompirjevi cmoki z mareličnim nadevom (zadnji iz skrinje), kompot lp dome
10. avg 2005 21:50
piščančja juha z veliko zelenjave, krompirjevi cmoki z mareličnim nadevom (zadnji iz skrinje), kompot lp dome
11. avg 2005 9:06
včeraj: paradižnikova juha z rižem, piščančji fileji na žaru, pire krompir, kumarična omaka in skleda zelene solate. danes: zelenjavna juha in palačinke lp, kajica Kajica
11. avg 2005 10:55
lUMPICA, KAKO NAREDIS BUCKE V PIVSKEM TESTU? Maja
11. avg 2005 11:30
danes: polpeti iz bučk, korenčka in piščančjega fileja, pečen krompir, solata Julija
11. avg 2005 13:30
Zelenjavne polnjene paprike, mesne polnjene paprike, pire krompir, zelena solata.
11. avg 2005 15:52
Pečena puretina s krumpirima, zelje salata s bučinim uljem. Lidija...
12. avg 2005 9:48
petek: pašta fižol, kuhana prekajena krača, endivija s krompirjem Je pač tako mraz, da takole kosilo kar prija. Lidija, zadaj pa kmalu prideš v naše kraje, kajne. Upam, da ti bo vreme bolj naklonjeno. Veš pri nas pravimo, da ima dež v Bohinju mlade. LP Julija
12. avg 2005 12:13
Pasulj s prekajenimi parklji, sirovi rogljički, bučkin kompot. LP, Stanka
12. avg 2005 22:15
Pileća juhica s rezancima, pržena štuka, umak od peršina, češnjaka i maslinovog ulja (toč), krumpir salata, paradajz, paprika, krastavci i luk preliveni dresssingom. E, tako, mile moje! Polako završavam s pakiranjem i pripremama i sutra ujutro krećem u vaše krajeve. Ostajte mi dobro, fino kuhajte i papajte, pa se čujemo za nekih 10-ak dana. Lijep pozdrav svima vama! Lidija...
12. avg 2005 22:27
danes: špageti a la puttanesca jutri: stročji fižol s kislo smetano, za sladico skutine ledene kocke (danes zvečer spečene) nedelja: piknik in vse kar sodi zraven :) LP Zala Sporočilo je spremenil(a) _ZALA_ dne 12. avg 2005 22:27:43Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bananin puding z vanilijevimi rogljički
Browniji s temnim pivom