9. okt 2005 13:08
DUŠANKA, kako naredis siroke rezance s pehtranom? Ali je pehtran zelo na drobno sesekljan in vmesan v testo za rezance, ali je v omaki? Ce je v omaki, te prosim za recept. Anja
9. okt 2005 13:08
DUŠANKA, kako naredis siroke rezance s pehtranom? Ali je pehtran zelo na drobno sesekljan in vmesan v testo za rezance, ali je v omaki? Ce je v omaki, te prosim za recept. Anja
9. okt 2005 16:27
Uf, anja, ne pehtran - lapsus, gre za žajbelj . Žajbelj samo na hitro prepražim na maslu in prelijem preko vročih katerihkoli testenin. Sem pa si premislila in sem naredila v resnici genovski pesto, ki pa je ena super zadevica. Danes sem pesto prvič jedla in res mi je zelo všeč. Dušanka
9. okt 2005 18:37
Včeraj: mamina jota iz repe Danes: zelenjavna juha, govedina v omaki iz finferlov, dušen korenček, ponfri, zelena solata, za sladico štrudelj (nedeljsko kosilo v restavraciji na Sveti Gori - tokrat nič domače kuhe) Jutri: pečen krompir, za prilogo dušena zelenjava tjas
9. okt 2005 21:26
četrtek: goveja juha, skleda mešane solate petek: koruzne tortilje, polnjene z pirejem iz rdečega fižola, popečenimi melancanami, čebulo in govedino, salsa, omakca guakamole, kisla smetana, zelena solata sobota: ribja juha, morski tris, blitva s krompirjem, solata (gostilna Solinar v Sečovljah) nedelja: fižolova juha, sladki skutini cmoki z koruznim zdrobom, popoldne rogljički z marmelado, pečen kostanj ponedeljek: golaž, polentni skutni cmoki (od danes) Aja morda še to: pri nas kuhamo vse brez glutena, ali pa včasih obe varianti. Lp. mojka
10. okt 2005 6:23
Danes: za dragega ostanki od včeraj: široki rezanci z mesno polivko, zelena solata, za mene S dan Jutri: pečenka stefani brez jajc, zelena solata s cikorijo, za dragega pa pečen krompir Dušanka Sporočilo je spremenil(a) DUŠANKA dne 10. okt 2005 06:23:58
10. okt 2005 11:01
francoska solata in puranji zrezek po dunajsko, za sladico jabolčni štrudelj Ana
10. okt 2005 11:10
pašta fažol sa suhim rebrima i domaćim kobasicama Lidija...
10. okt 2005 16:02
Danes: krompirjevo gobova juha in ražnjiči Jutri: mesni tortelini z paradižnikovo omako + moja kisla paprika Lumpica
10. okt 2005 22:12
torek: puran v smetanovo sirni omaki, široki rezanci, solata Julija
11. okt 2005 12:33
ocvrti kalamari in maslen krompir AnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom
Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi