6. okt 2005 10:15
Danes: sveže zelje za solato, dodatno obogateno s C vitamini (limonin sok), za mojega že skoraj prehlajenega moža (mogoče ga še uspem rešit?:), grahova kremna juha s testeninami LP Mohka
6. okt 2005 10:15
Danes: sveže zelje za solato, dodatno obogateno s C vitamini (limonin sok), za mojega že skoraj prehlajenega moža (mogoče ga še uspem rešit?:), grahova kremna juha s testeninami LP Mohka
6. okt 2005 11:23
Danes: piščančji medaljoni v omaki iz blitve, pire krompir, rdeča pesa. tjas
6. okt 2005 15:56
četrtek: prišlo do spremembe plana, torej, govedina s porom v omaki, pire krompir, mehka glavnata solata petek: dušena piščančja prsa z omako, mlinci, mehka glavnata solata Imamo bolnika z žolčnimi kamni, pa kar vsi bolj dietno jemo. Otroci dobijo še kak priboljšek, jaz sem pa tako na zmanjševanju teže, mi pa takale hrana še koristi, čeprav jaz še ločujem B in OH. Pa nisem na 3MD, ampak se spogledujem z Montignacom. lp Julija
6. okt 2005 17:58
Jutri zelenjavna kremna juha (brez smetane) iz cvetače in brokolija, pečene sardelice, zelena solata, za moža pa pečen krompir v teflonki. Dušanka
6. okt 2005 19:47
Danes: gobova juha, brancin v soli, krompir v kosih in blitva Jutri: divjačinska obara z žličniki (si jo bo moral mož sam pogreti in servirati, ker grem na službeno pot v tujino (beri: s hčero v Graz)
7. okt 2005 10:47
pržena štuka, brokula i krumpir salata Lidija...
7. okt 2005 16:52
Danes: pastičo ( delam na zalogo in vsa smrdim po omaki ), rdeča pesa Jutri: gobova juha z krompirjem in pecivo z " smrdljivko " - ne vem kako temu grozdju pravite pri vas Lumpica Pa še S mi dela težave. Sporočilo je spremenil(a) vcibej dne 07. okt 2005 16:53:49
7. okt 2005 17:49
Španska pita, zeljnata solata luthien
7. okt 2005 20:41
Jutri gorska mineštra, solata (še ne vem, kakšno bo moj prinesel s trga, ker smo vse porabili do danes) - imam pač Š dan. Dušanka
7. okt 2005 20:58
Mohka, mi prosim napišeš, kako narediš POLNOZRNATE ŠPINAČNO SKUTNE NJOKE? Hvala za odgovor. Danes za kosilo: pečena zelenjava, tunin zrezek, testenine iz tofuja in solata PACKAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svedri s parmezanovo kremo
Karamelna omaka