21. jul 2005 9:05
Danas ne kuham!!! Imamo još mahuna od utorka, od jučer još imamo ručka... ne treba hranu bacati. Samo ću nam napravit puding. Lidija...
21. jul 2005 9:05
Danas ne kuham!!! Imamo još mahuna od utorka, od jučer još imamo ručka... ne treba hranu bacati. Samo ću nam napravit puding. Lidija...
21. jul 2005 11:46
Danes polnjene bučke in paradižnikova solata. Treba bučke pospravit z vrta, ker se nevarno hitro množijo! Martina Gajšek
22. jul 2005 7:52
Juha od suhih vrganja, pečena svinjetina, krumpir, slanutak, cikla (rdeča pesa). Slanutak ću prvi puta i pripremati i jesti tak da me baš zanima... Lidija...
22. jul 2005 8:38
Kaj pa je "slanutak"? - Poročaj. Pozdravček!
22. jul 2005 9:21
Slanutak je čičerika. Lidija, tudi mene bi zanimalo, na kakšen način ga boš pripravila. Jaz ga dam v kakšno zelenjavno juho, ali pa med solato. lenka
22. jul 2005 9:24
Slanutak je čičerika. Lidija, tudi mene bi zanimalo, na kakšen način ga boš pripravila. Jaz ga dam v kakšno zelenjavno juho, ali pa med solato. Pri nas za kosilo: včeraj: stročji fižol, zabeljen s kislo smetano in ocvirki, tiramisu danes: zrezki iz pljučne pečenke, na hitro popečeni, jajce na oko (biftek z jajcem), priloga riž, zelena solata. lenka
22. jul 2005 9:44
Danes: ocvrte sardelice in krompirjeva solata. burbonka
22. jul 2005 10:49
cvetačna krem juha, jajčevec in bučke popečene na žar plošči, jajčni namaz, kozji sir, kruh iz pirine, ajdove in sojine moke lp dome
22. jul 2005 12:04
Da tudi pri nas bučke kar norijo, tako da so za pojest. danes polnjene bučke, pire krompir. ANJA
22. jul 2005 12:24
Slanutak/čičerika: Namočiti slanutak u hladnoj vodi preko noći uz dodatak malo bikarbonata. staviti u hladnu vodu i zakuhati. Pred kraj kuhanja zapržiti na malo uljua sitno isjeckan crveni luk, pancete, dodati slanutak, ružmarin i nekoliko listova kadulje, posoliti, servirati toplo. Lidija...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Suzanine palačinke
Jajčevci z rižkom