25. jul 2005 8:46
jučer: pečena janjetina, krumpir, zapečeni grah, krastavci (kumarice?) na salatu s lukom (čebulom?), orehnjača (povitica?) danas: paradajz juha, faširani šnicli, dinstane mahune (stročji fižol), krumpir, salata Lidija...
25. jul 2005 8:46
jučer: pečena janjetina, krumpir, zapečeni grah, krastavci (kumarice?) na salatu s lukom (čebulom?), orehnjača (povitica?) danas: paradajz juha, faširani šnicli, dinstane mahune (stročji fižol), krumpir, salata Lidija...
25. jul 2005 9:19
Lidija, kot sem že napisala v "čebeljem piku", sem včeraj gledala samoborske specialitete. Ha-ha, lepo sem videla, kako se dela "ajmohc". Skoro isto, kot ga delam jaz. Če se spomniš pred kratkim sva debatirali o "ajmohcu". Orehnjača je potica. Pozdravček!
25. jul 2005 9:57
Ma i mislila sam napisati potica al su mi prsti "pobjegli". LP! Lidija...
25. jul 2005 13:09
ponedeljek: goveja juha z vlivanci, goveji zrezki v naravni omaki, v kosih krompir s stročjim fižolom, zabeljen z olivnim oljem in posut s peteršiljem, zelena solata Julija
25. jul 2005 13:18
Danes: pečen piščanec, bučkin carpaccio (po receptu z baze), stročji fižol v solati. burbonka
26. jul 2005 8:59
Faširani šnicli od jučer i francuska salata od friškog povrća. Lidija...
26. jul 2005 9:10
Boranja malo drugače, poleg mesa in stročjega fižola tudi veliko ostale zelenjave kot je korenje, paradižnik, paprika, bučke.... ANJA
26. jul 2005 10:46
kupila sem sveže sardone, jih bom sfilirala in ocvrla. Poleg bo narezan paradižnik, kumara, paprika in bazilika pa par kapljic oljčnega olja. če bo kaj rib ostalo, jih bom še danes dala v marinado in bodo za jutrišnje kosilo. lp dome
26. jul 2005 11:19
Dome, v kakšno marinado daš ocvrte ribe? Pri nas danes za kosilo: golaž, njoki. lenka
26. jul 2005 11:32
Danes za kosilo: ocvrte bučke, pečen krompir - kifličar, solata burbonkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure testenine z dimljenim lososom
Gnetemo, pečemo in jih že jemo