16. jul 2005 10:18
Savici od melancana i hrenovke sa sirom pa još uz to puno puno salate ... i zelene i paradajza i paprike i luka... njama... Lidija...
16. jul 2005 10:18
Savici od melancana i hrenovke sa sirom pa još uz to puno puno salate ... i zelene i paradajza i paprike i luka... njama... Lidija...
16. jul 2005 10:32
Danes: Ražnjiči na žaru - mešano: bučke, meso, paprika ... - marinirano v olivnem olju in česnu. Velika skleda paradižnikove solate. Za desert: sladoled. burbonka
16. jul 2005 11:19
piščančja stegna na žaru, na žaru bučke,paprike, šampinjoni... kuhana pira in paradižnik lp dome
17. jul 2005 9:11
Pileća juhica, a zatim po želji mojeg supruga kuhana šunka, kozji sir, paradajz i paprika. Lidija...
17. jul 2005 10:21
Špageti s čebulo, česnom, bučkami in paradižnikom, posuti s parmezanom, solata z rukolo, kozjim sirom in paradižnikom Blitva, mlad krompir, losos v foliji, solata z rukolo lucija
17. jul 2005 10:58
krompirjeva juha z jurčki s popečenimi rezinami kruha, piščančji file na žaru, mešana zelenjava na žaru, solata, za popoldne pa marelična pita iz pirine moke lp dome
17. jul 2005 23:12
Petek: boranija, krompir v kosih Sobota: špinača z domačega vrta, pire, hrenovke, za sladico pa rolada z domačo jagodno marmelado Nedelja: goveja juha, pražen krompir, polnjena svinjska rebrca, zelena solata s fižolom, kremšnite.
18. jul 2005 10:32
Riblja juha Lidija...
18. jul 2005 13:37
Lidija, kako pa narediš ribjo juho? Janja
18. jul 2005 15:30
U lonac s hladnom vodom stavim ribu, maslinovog ulja, bijeloga luka, lovorov list, papar u zrnu, peršin, malo limunovog soka i paradajz. Kuhanu ribu očistim i narežem na komadiće te vratim u procijeđenu juhu. Uz juhu skuham i rižu pa si svatko sam stavlja koliko ga volja. Juhu posipam friško nasjeckanim peršinom. Lidija...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Njoki s šampinjoni in modrim sirom
Suzanine palačinke