10. jan 2005 9:50
Lidija, kaj so to mahune? Hvala za odgovor in lp.
10. jan 2005 9:50
Lidija, kaj so to mahune? Hvala za odgovor in lp.
10. jan 2005 14:15
Ako se ne varam, mahune bi bile stročji fižol. Ako griješim, neka me netko ispravi! Lidija...
10. jan 2005 14:40
včeraj: paradižnikova juha, pohani piščančji zrezki, zelenjavno - krompirjeva solata večerja on: piščančja solata (kuhan piščanec na koščkih, kuhan korenček, narezane kisle kumarice, narezane olive, naribano kuhano jajce, žlica kisle smetane, žlica olivnega olja, žlica hrena, limonin sok, sol, poper) večerja jaz: ostanek paradižnikove juhe TanjaG.
11. jan 2005 9:11
Paradajz juha, pastirova pita, zelena i matovilec salata. Lidija...
11. jan 2005 13:06
Včeraj: goveja juha z žličniki, zrezki v gobovi omaki, skutini cmoki, mešana solata Danes: juha še od včeraj, krompirjeva omaka s kislimi kumaricami, govedina iz juhe, jabolčni kompot LP, Stanka
11. jan 2005 13:55
danes: fizolova juha z rizem, orehova potica (iz zmrzovalnika, bozicni ostanki) jutri: puranjev file z rozmarinom, solata iz svezega zelja in naribanim korenckom z majonezo v cetrtek: omaka iz pora in korencka, vodni zlicniki, zelena solata lp dome
11. jan 2005 17:29
Sreda: kura v kosih na zelenjavi (bučke, čebula, česen, korenje, paradižnik), beli riž, zelje v solati Četrtek: prebranac, pleskavice Petek: zelenjavna juha (na prepraženo čebulo dam grašek in narezano kroenje, podušim, potresem z ribano kašo, posolim ali goljufam z jušno kocko, ko je kaša prepražena zalijem z vodo in počakam, da se vse skuha), potem krompirjevi zrezki in zelena solata s fižolom. Sobota: Sirova juha z mesnimi kroglicami, mesni zapečeni kaneloni, radič v solati Nedelja: goveja juha, pljučna na način Wellington (šampinjoni, drobovina, ovito v listnato testo), zelenjava na maslu, yorkshire puding, solata (preden vse to spacam skupaj bom mrknila in ne bom nič jedla, se mi zdi) Mamamia mamamia
12. jan 2005 8:34
Kelj pupčar i na naglo pečeni svinjski šnicli! Lidija...
12. jan 2005 9:16
Naj še jaz pristavim svoj piskrček: Danes:milijonska juha, široki rezanci s kislo smetano posuti z drobnjakom, masa za žitne polpete zavita v prevrete ohrovtove liste in dušeno v lastnem soku, rdeči radič z jajcem v solati
12. jan 2005 9:16
Naj še jaz pristavim svoj piskrček: Danes:milijonska juha, široki rezanci s kislo smetano posuti z drobnjakom, masa za žitne polpete zavita v prevrete ohrovtove liste in dušeno v lastnem soku, rdeči radič z jajcem v solatiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sladki greh
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom