2. jan 2005 9:34
oo Vesna lejo, tebi posebej enga Srečnega in zdravega Dušan
2. jan 2005 9:34
oo Vesna lejo, tebi posebej enga Srečnega in zdravega Dušan
2. jan 2005 15:32
Včeraj: sarme Danes: pohani puranji zrezki, pire, grahova kremna omaka, pesa Jutri: bolognese iz zmrzovalnika
2. jan 2005 21:39
Danes vegetarjanska pizza pri sosedu (ostarija pri Kovacu), doma pa boemi za posladek. Dusan enako zelim tebi in vsem ostalim tudi. Vesna Vesna Milek Recko
3. jan 2005 7:46
Ne boste verjeli, ampak mi smo tudi jedli sarmo na novega leta prvi dan - prvič pri naši hiši, je verjetno za kam zapisat, smo pa včeraj jedli ostanke od silvestrske večerje, danes bo pa spet sarma. Loni Makaroni
3. jan 2005 9:03
Jučer: pileća juhica, pečeni svinjski kremenadli, pečeni krumpir, SARMA, zelena salata i francuska salata.... i naravno kolači kasnije uz kavicu i vinčeko Danas: imam slobodan dan što se tiče kuhanja pa će i opet biti SARMA koje još imamjo pun lonac (a što duže stoji to je finija) Sretna Nova godina svima vama dragi moji. Budite mi dobri, veseli, debeli i zdravi te i dalje kuhajte sa srcem i puno, puno ljubavi. Neka vam je u ovoj godini sve pet!!! LP! Lidija...
3. jan 2005 11:49
No, tudi jaz sem letos prvič naredila sarmo, pa tudi tatarca. Oboje je uspelo. Sarmo smo jedli zdaj že dva dni, ostanek sem pa vrgla v skrinjo, ker nam že skozi uha ven gleda. Danes bo pa goveja juha z zdrobovimi cmoki, nisem se pa še odločila kaj bi zraven. Idej imam že nekaj, a krompir na čebuli s kranjsko klobaso pravijo, da je pretežek (rabimo malo čiščenja), kakšne lahke ideje pa nimam. Mogoče pa bo rižota z morskimi sadeži. Suzana
3. jan 2005 13:34
včeraj :pizza in sadna kupa v pizzeriji Gala v Lescah, danes :riž z zelenjavno gobjo prilogo in palačinke z orehovim nadevom Lepo se imejte in radi se smejte! Vesna Leben
3. jan 2005 15:29
Mi smo pa danes jedli pašto fižol z govedino, v nedeljo govejo juho s fritati, svinjsko ribico v slanini, pečen kormipir in solato, v soboto sarmico (vsakega 1.1. jo prinese moja mama in se zbere vsa družin, nas 14). Silvesterska večeraj za šest pa je bila: polnjena jajca, lososovi zvitki s hrenom, šunkine roladice s francosko solato, narezek (poprova salama, budžola, pršut, panceta, siri, olive) in tatarski biftek kot hladne predjedi, potem pa goveji file v poprovi omaki, piščanec z ingverjem v curryijevi omaki s smetano in svinjski medaljončki v slanini, za prilogo pa cous cous ter paradižnik in paprika. Pa seveda panina najprej za začetek, pa vmes vino, pa spet penina, ob treh zjutraj pa pri sosedih odojek z mlado čebulo, mladim sirom in kajmakom. Pa vinom seveda. Sladko pa: drobno pecivo, narejena doma, in potica. mamamia
3. jan 2005 15:30
Mi smo pa danes jedli pašto fižol z govedino, v nedeljo govejo juho s fritati, svinjsko ribico v slanini, pečen kormipir in solato, v soboto sarmico (vsakega 1.1. jo prinese moja mama in se zbere vsa družin, nas 14). Silvesterska večeraj za šest pa je bila: polnjena jajca, lososovi zvitki s hrenom, šunkine roladice s francosko solato, narezek (poprova salama, budžola, pršut, panceta, siri, olive) in tatarski biftek kot hladne predjedi, potem pa goveji file v poprovi omaki, piščanec z ingverjem v curryijevi omaki s smetano in svinjski medaljončki v slanini, za prilogo pa cous cous ter paradižnik in paprika. Pa seveda panina najprej za začetek, pa vmes vino, pa spet penina, ob treh zjutraj pa pri sosedih odojek z mlado čebulo, mladim sirom in kajmakom. Pa vinom seveda. Sladko pa: drobno pecivo, narejena doma, in potica. mamamia
4. jan 2005 11:45
Moja kćerkica i ja smo upravo priredile za ručak zelenu juhu (caldo verde) i pohanu mariniranu piletinu. LP! Lidija i Dora...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svedri s parmezanovo kremo
Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem