12. jan 2005 20:57
prosim - miljonska juha ! kaj je v njej ?
12. jan 2005 20:57
prosim - miljonska juha ! kaj je v njej ?
12. jan 2005 21:31
Danes: piščančji file, riž in rdeča pesa Jutri: mineštra z lečo + nekaj not in domač kruh - mi ga je obljubila kolegica. ( meni namreč ne rata in sem izgubila voljo ) Lumpica
12. jan 2005 21:50
Danes španska pita,kompot .Sem imela namen slikat ,pa je prehitro izginila.No,pa drugič. Vesna Leben
13. jan 2005 9:24
Danas je karfiol juha, juneći saft, tjestenina i zelena salata! Navečer kuglof. Lidija...
13. jan 2005 9:35
Milijonska juha po moje: Goveja juha v katero naribam malce korenja in notri zakuham gres. Milijon drobnih pikic plava notri. Danes: špinačna juha s kockami polnozrnatega kruha in žličko kisle smetane dušen riž priloga iz graha in korenja pečen piščančji file posut s timijanom vitaminska solata z ljogurtovo-limoninim prelivom
13. jan 2005 11:12
Juha iz krompirja in graha z nasekljano šunko oziroma parmezanom (po želji) in palačinke z nutello za ta čokoladne ter s sadno skuto za ostale. Loni Makaroni
13. jan 2005 13:31
včeraj - sreda: goveja juha z rezanci, pleskavice, pire krompir, mešana solata, orehovo pecivo danes - četrtek: porova juha, piečena piščančja bedra, masleni krompir, endivija s fižolom in orehovo pecivo. jutri - petek: kuha Jovo Julya: petek, če ne bo khal Jovo, bo pa sirov burek in jogurt. A ja. jaz sem se na nov priključila. Tale forum je zelo zanimiv. Lep pozdrav vsem Julija Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 13. jan 2005 13:35:13
13. jan 2005 14:16
Vceraj: kremna juha iz repe in krompirja danes: domaci ravioli polnjeni s krompirjevim nadevom v smetanovi omaki Vesna Milek Recko
13. jan 2005 14:38
Včeraj: piščančji paprikaš, ajdovi žanci Danes: sirov burek, jogurt LP, Stanka
13. jan 2005 19:00
Danes makaronov narastek pol z mesom, pol z zelenjavo, jutri pa baje segedin! ANJAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo
Sirovi napihnjenčki z dodatkom