26. jan 2020 14:18
Zelenjavna juha, telečja pečenka, brokoli, ajdova kaša, solata, narezano sadje, kava
26. jan 2020 14:18
Zelenjavna juha, telečja pečenka, brokoli, ajdova kaša, solata, narezano sadje, kava
26. jan 2020 17:16
brokoli bio + krompir + cca 150 dag piščančjega mesa razrezanega na koščke + riž + makarončki iz polnozrnatega testa ali pa iz špinače
vse zmiksamo da dobimo tekočo zadevo in tole je njami njami
26. jan 2020 17:45
1,5 kg mesa?
27. jan 2020 11:03
Danes: makaronflajš
mešana solata, motovilec, s fižolom
27. jan 2020 13:01
Ponedeljek:
Pozdravček!
27. jan 2020 14:25
Venturini je napisal/a: |
Ravnokar je v delu ena izmed obširnejših raziskav tega desetletja na području razvoja prehrambenih navad. Zelo sem ponosna, da sem lahko oddala svoj glas, ki šteje. Bodite del spremembe! LP, Saša
|
Odlično, na koncu sem bila presenečena!
27. jan 2020 20:33
zelenjavnipolpet je napisal/a: | ||
Odlično, na koncu sem bila presenečena! zelenjavnipolpet
|
Vidi se sicer, da so se za anketo potrudili, vendar se mi zdi zelo pristranska. Veliko vprasanj so zastavili pod predpostavko, da so mesni nadomestki bolj zdravi od mesa, kar enostavno ni res. Vseeno sem jo resila do konca, ker je tudi negativen glas pomemben za statistiko.
Vceraj sem skuhala goveje zrezke v naravni omaki, testenine ter zelenjavno prilogo iz buck, brokolija ter jajcevca.
Danes so bili spageti s paradiznikovo omako in parmezanom.
Jutri bo verjetno kisla repa, matevz in krvavice.
27. jan 2020 20:39
Včeraj meso po dunajsko, zame file postrvi z mandlji, pražen krompir, mešana solata
27. jan 2020 20:40
Danes paradižnikova in zelenjavna omaka, različne testenine, solata
28. jan 2020 10:53
Danes: segedin
v kosih
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Dušene školjke s pivom na sredozemski način
Veganske palačinke