24. jan 2020 18:44
Danes kisla repa, pire krompir, pečenica, piščančji fileji, domač kruh s semeni, skutin zavitek
24. jan 2020 18:44
Danes kisla repa, pire krompir, pečenica, piščančji fileji, domač kruh s semeni, skutin zavitek
25. jan 2020 8:07
Ostalo mi je malo pečena piščančjega fileja in sem ga narezala na drobno, skuhala krompir, grah in stročji fižol, vse združila, dodala kislo smetano, solila, poprala, posebej zmešala jajčki z mlekom, dodala ter vse skupaj preložila v pekač, preko naribala sir in spekla. Poleg je bila pa solata.
25. jan 2020 12:03
Danes: za moja fanta-domača pica
zame- druzenje s prijateljicami na kočerji, da novemu letu
25. jan 2020 13:55
Sobota:
Piščančja juhica z jetrnimi knedli, paniran piščanec, pražen krompir; zelena solata s fižolom
Pozdravček!
25. jan 2020 15:05
Obara z govejim mesom, zelenjavo in zdrobovimi žličniki, skutinovo pecivo, kompot iz ozimnice, kava
25. jan 2020 17:07
Danes zelenjavna mineštra, kruh, skutin zavitek.
26. jan 2020 10:36
No, jaz pa sem imela obilen zajtrk, ker pa sem sama in moram danes še ni cesto, bo kosilo priložnostno, zna pa biti, da se vmes kje ustavim na kakšen slasten hamburger, ali pa pizzo. Ker se mi pa danes res ne da samo zase kuhat
26. jan 2020 12:30
Danes: alpska juha
rolada s sirom in šunko
riz z rdečo papriko
mešana solata, motovilec s fizolom
kupljena linška očesa z marmelado
26. jan 2020 13:27
Nedelja:
Piščančja juhica od včeraj, kuhani štrukelj, pečeni štrukeljci,... princeske
Pozdravček!
26. jan 2020 13:29
Princeske
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polpetki iz melancan
Polnjene paprike