3. apr 2023 19:36
Ponedeljek
Reciklaža včerajšnjega kosila - gov.juha z rezanci s korenčkom in kolerabo, zapečeni široki rezanci s parmezanom, govedina s hrenovo omako, mešana solata s fižolom:
3. apr 2023 19:36
Ponedeljek
Reciklaža včerajšnjega kosila - gov.juha z rezanci s korenčkom in kolerabo, zapečeni široki rezanci s parmezanom, govedina s hrenovo omako, mešana solata s fižolom:
4. apr 2023 9:22
Ossi je napisal/a: |
Ponedeljek Reciklaža včerajšnjega kosila - gov.juha z rezanci s korenčkom in kolerabo, zapečeni široki rezanci s parmezanom, govedina s hrenovo omako, mešana solata s fižolom: Ossi
|
Odlična reciklaža, čisto po mojem okusu, zame boljše kosilo od včerajšnjega
4. apr 2023 12:54
Danes; juha iz zaloge
dušen zelenjavni riž-češnjev paradižnik,rdeča paprika,
pečene puranje peruti
regrat,mešanica domačega radiča,zimska solata,motovilec s
4. apr 2023 12:57
Torek:
Jota z repo, klobasa
Pozdravček!
5. apr 2023 12:35
Danes: špageti z bolonjsko omako
regrat, zimska solata, mešanica radičev,motovilec s
5. apr 2023 12:51
Sreda:
Goveji zrezek v naravni omaki, basmati riž s korenčkom in grahom; zelena solata
Pozdravček!
5. apr 2023 15:01
V petek testenine z zelenjavno omako, solata s fižolom
5. apr 2023 15:03
V soboto sta moja dva jedla zunaj, ker sta bila po opravkih, jaz kokošjo juho in regrat s kokošjim mesom.
5. apr 2023 15:06
V nedeljo goveja juha z rezanci, pečena pišč. prsa, telečji kare, pražen krompir, brokoli, mešana solata
5. apr 2023 15:08
V ponedeljek ostanek praženega krompirja, zrezki s sirom, pomfri, pariški zrezek, z. solata z regratom
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Praženo zelje s krvavicami in krompirjem
Pekoče piščančje perutničke