1. apr 2023 14:52
Sobota
Fižolova juha, staki, hrustjavi kromipir(tudi jaz sem preizkusila recept iz Masterchefa🙂), regrad, skutino-jabolčni zavitek, kava:
Zdaj pa ven na sonece - najprej sprehod, potem malo brklanja okoli hiše.
1. apr 2023 14:52
Sobota
Fižolova juha, staki, hrustjavi kromipir(tudi jaz sem preizkusila recept iz Masterchefa🙂), regrad, skutino-jabolčni zavitek, kava:
Zdaj pa ven na sonece - najprej sprehod, potem malo brklanja okoli hiše.
2. apr 2023 9:08
Petek: bučkina juha s porom, skutin ajdov štrukelj, zeljnata solata s fižolom
Sobota: goveja juha z rezanci, narastek iz ajde, piščančjega mesa in brokolija, motovilec
Nedelja: goveja juha s palačinko, musaka, motovilec, kitajsko zelje s fižolom, borovničevi mufini
2. apr 2023 12:55
Nedelja:
Goveja juhica z rezanci; kisla repa, matevž, panirani puranji zrezki, popečena sv.ribica in šampinjoni; borovničeva rolada
Pozdravček!
2. apr 2023 13:26
Danes: kostna juha
z domačimi rezanci
pečen
pečena rebra
regrat, mešanica domačega radiča, motovilca in zimske solate
kupljeni piškoti
2. apr 2023 14:18
Nedelja
Goveja juha z zdrobovimi žličniki, kuhana govedina, korenček in koleraba iz juhe, dušeno rdeče zelje in še 2. recept za krompir iz Masterchefa (ta je pa najboljši!!), regrad in motovilec v solati ter jabolčno-karamelna pita:
2. apr 2023 23:01
Ossi, brez zamere regrat
3. apr 2023 12:33
johana je napisal/a: |
Ossi, brez zamere regrat "Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)
|
😄...prav imaš Johana! Hvala.
3. apr 2023 12:38
Danes ravno prav mrzlo za
3. apr 2023 12:44
Ponedeljek:
Paradižnikova juhica z rizoni; rižoto s porom in jurčki; zeleno zeljnata solata s popečeno slanino
Pozdravček!
3. apr 2023 14:22
Danes: juha-zadnja lanska hokaido
z dodanim domačim oljem iz Prekmurja
palačinke z marelično marmelado
palačinke s namazom
palačinke brez vsega
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sladki greh
Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton