3. maj 2017 17:18
danes goveji zrezki v omaki, njoki in zelena solata
3. maj 2017 17:18
danes goveji zrezki v omaki, njoki in zelena solata
3. maj 2017 18:34
anka je napisal/a: |
Med prazniki: odojek, čevapčiči, čebula, kajmak, in še parkrat tako NutellomAnka |
Danes: piščančji file, blitva, fižol
še zadnji zelen vrtan radič (že malo kosmat, tako lepo pogreni), voda in teran
lp
3. maj 2017 18:42
Dragička je napisal/a: |
Sreda: Makarončki s šalšo, z malo kajmaka (ker ni bilo parmezana); zeljnata solata, paradižnik Tudi na terenu dela domača pekarna
Pozdravček! |
Dragička, čim sem videla tisto tvojo leseno veliko desko sem že slutila, da bodo nastajale dobrote. In evo, si jo že sprobala. Bravo, odlično.
Mi danes na hitro- goveja juha iz zaloge, nabodala, krompir, šobska solata..
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 03. 2017 18:44
3. maj 2017 19:14
Včeraj: bučkina juha, odščipnjenci s hamburško slanino, pečeni v ponvi, cvetačni pire, praženi ostrigarji, zeljna solata
Danes: skuhan lonec ričeta s svinjskimi nogicami in klobaso, najbrž bo za 2 dni.
lep pozdrav, Polona
4. maj 2017 13:48
Četrtek:
Pozdravček!
4. maj 2017 14:42
Danes telečje kocke v omaki, dušen por, skutini njoki, mešana solata rukola, berivka, radič, hrastov list, redkvice iz vrta
Za posladek malinine mini pite iz Leclerca.
4. maj 2017 20:16
danes piščančje-zelenjavni ragu, pire krompir in zelena solata
4. maj 2017 20:27
Včeraj: pečen krompir in odojek, zelena solata s paradižnikom, rižev narastek in breskov kompot.
Danes: prežganka in kruh.
5. maj 2017 9:43
Danes za moja dva fižolova juha, kranjska klobasa in palačinke.
Jaz sem danes naredila skledo domače berivke z popečenimi mariniranimi kozicami , češnjevim paradižnikom in semeni. Tole pa bo še večkrat na sporedu, hitro in slastno!
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 05. 2017 15:43
5. maj 2017 14:42
Petek:
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bretonske palačinke
Kakijeva nevesta