5. maj 2017 18:58
danes pečenica, pomfri in paradižnikova solata (ki sem jo pozabila slikati)
5. maj 2017 18:58
danes pečenica, pomfri in paradižnikova solata (ki sem jo pozabila slikati)
5. maj 2017 19:23
Dve mali pizzi, na eno sem dala še hrenov namaz, mmmmm kako slastna ideja , jagode iz mojega cvetličnega korita, piškot in kava mmmmm
5. maj 2017 23:41
krompirjev golaž
6. maj 2017 13:18
Sobota:
Pozdravček!
6. maj 2017 14:18
Zelenjavno-žitni polpeti, pire krompir, omaka iz paprike in bučk, zelena solata.
6. maj 2017 16:17
pečena orada, blitva s krompirjem, domača zelena solata. Za ne ljubiteljico rib ražnič.
6. maj 2017 21:19
Včeraj: zelenjavna juha, kuhan krompir, pečen losos, cvetača z brokolijem, solata z fižolom
Danes: piščančja obara (stročji fižol, korenje, cvetača, brokoli, bučka), solata, palačinke z marmelado
Jutri: pečen krompir, piščanec na žaru, stročji fižol, brokoli, solata z avokadom, hitra pita z rdečim ribezom in borovnicami
6. maj 2017 22:26
anka je napisal/a: |
Dve mali pizzi, na eno sem dala še hrenov namaz, mmmmm kako slastna ideja , jagode iz mojega cvetličnega korita, piškot in kava mmmmm NutellomAnka
|
Ti imaš že domače jagode? Moje na balkonu imajo šele zelene jagode...
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 06. 2017 22:28
6. maj 2017 22:33
Danes mož pečenico in kislo zelje, kruh, jaz pečene kozice in lignje v domači solati, ajdov kruh. Sin pa je užival na pikniku pri prijatelju. Za jutri se kuha goveja juha- bo z zdrobovimi cmoki, zraven meso, krompir, domača solata.
6. maj 2017 23:09
danes piknik pri prijateljih
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lečina juha in krekerji iz polente
Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami