1. apr 2017 15:12
Danes se pa ne morem pohvaliti s kosilom, ker smo se potepali in potem doma na hitro - hrenovke, žemlje, paradižnikova solata, fižolova solata. Malo počitka nato pa trimčkanje.
1. apr 2017 15:12
Danes se pa ne morem pohvaliti s kosilom, ker smo se potepali in potem doma na hitro - hrenovke, žemlje, paradižnikova solata, fižolova solata. Malo počitka nato pa trimčkanje.
1. apr 2017 15:49
Danes: pečene piščančje krače, skutini štriklji s čemažem in solata.
1. apr 2017 17:33
Kdo bi v takem vremenu kuhal doma....in sva sla...kuhna na plac spet obratuje....vsega po malem:arabski kroznik,telecja jetrca s cemazem in fritalja z divjimi sparglji
1. apr 2017 17:50
Ninja 24 kje pa je ta kuhnja na plac?
1. apr 2017 18:47
Kot rečeno, danes pečeni kosi piščanca, omaka iz bučk in korenčka, domači svaljki in domač motovilec
jutri prazujemo in bo kosilo v gostilni.
1. apr 2017 19:23
Kuhna na plac- vsako prvo soboto v mesecu v Domžalah.
1. apr 2017 20:02
Danes smo imeli piščančji ragu s zelenjavo in šampinjoni, testenine metuljčki, zelena solata in sveže narezano sadje poleg kavice.
Jutri bomo jedli v gostlni, ker imamo birmo pri sorodnikih, v ponedeljek pa bo bolj lahkoten meni z piščančjo obaro.
1. apr 2017 20:07
Trixi je napisal/a: |
Danes se pa ne morem pohvaliti s kosilom, ker smo se potepali in potem doma na hitro - hrenovke, žemlje, paradižnikova solata, fižolova solata. Malo počitka nato pa trimčkanje. Kjer je volja, tam je pot. Trixi
|
Trixi, tudi pri nas je bilo danes enako-hrenovke, paradiznikova solata, domač
Včasih tudi to paše, nimam nič slabe vesti.
1. apr 2017 20:09
Mi pa danes v razširjeni družini, kuhala in pekla jaz. Goveja juha, svinjska pečenka, zelenjavni riž, fižol s čebulo, fižol s črno redkvijo in bučnim oljem, zelena solata in češnjevci, skutino pecivo in torta, čokoladna z malinami.
Prijetno utrujena in vesela, ker smo preživeli prijetno popoldne.
1. apr 2017 20:43
Sobota:
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrtki s sirom in salso verde
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo