1. apr 2017 21:04
Dragička, zelo zanimiva pita :)
Včeraj odličen burger v Loving Hutu, danes špargljeva juha in skleda solate (paradižnik, paprika, kumara, čičerika).
1. apr 2017 21:04
Dragička, zelo zanimiva pita :)
Včeraj odličen burger v Loving Hutu, danes špargljeva juha in skleda solate (paradižnik, paprika, kumara, čičerika).
2. apr 2017 11:15
Včeraj generalna ( beri čiščenje po hiši), zato na hitro testenine s paradižnikovo omako, solata iz zelja, radiča in motovilca, popoldne tortica - presenečenje
danes bo goveja juha, pastirska pita, solata kot včeraj,
za jutri že kuhana obara in ajdovi žganci, imejte lepo nedeljo.
2. apr 2017 12:27
Danes: pečeno puranje bedro in pečen , kristalka
2. apr 2017 17:14
Danes sem si pa vzela čas za kuho....zelo počasi (3,5 urice) dušena govedina s korenčkom, zeleno in sušenim paradižnikom, regrat v solati, moj je dobil zraven še pire krompir in sladico (rolado z ostankom mousse čokoladne kreme od tortic).
2. apr 2017 17:54
Danes zrezki v naravni omaki, veliko kuhane zelenjave, pečene rezine krompirja z bučkami v peči z bučkami, mešana solata z koruzo in fižolom
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 03. 2017 10:03
2. apr 2017 18:15
Lignji in rakovi repki s česnom in ingverjem, z dodatkom sojine, ostrigine in ribje omake, plus tamarind. Zelenjava in rezanci vmešani na koncu.
2. apr 2017 21:46
Pri nas danes pica in solata in veliko sonca
3. apr 2017 5:09
Sobota: goveja juha z rezanci, zajčkov paprikaš, pire krompir, motovilec.
Nedelja: goveja juha z rezanci, pražen krompir, govedina, sv. pečenka, motovilec.
3. apr 2017 10:04
Danes bo jota s kranjsko klobaso in kruh.
3. apr 2017 12:22
Danes: čufti v omaki, pire , kristalka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Juha iz čičerike in rožmarina
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem