28. mar 2017 14:30
Torek:
Pozdravček!
28. mar 2017 14:30
Torek:
Pozdravček!
28. mar 2017 15:08
Evo, sedaj iz vrta, posadila sem krompir in okopala gredico, kjer bodo cvetele jeseni posejane spominčice. Me zelo spominjajo na mojo pokojno babico.
Za zelo zgodnje kosilo ( zajtrk sem preskočila, ker sem bila po vrtnarijah brezuspešno iskala ptujski čebulček) lososovo nabodalo s papriko, leča v solati s porom, papriko, češnjevim paradižnikom, kumarico.
Moja dva bosta mesno omako, sin s svedrčki, mož z špageti, zraven bo motovilec, radič, regrat.
Jaz pa bo tudi malo kasneje še regratovo solato.
28. mar 2017 15:35
Ce sem ze na morju sem si privoscila po morsko v ribji kantini: file orade,kotlet tune in hobotnica na zaru in motovilec, s prilozeno polento z bakalajem sem se pa tudi pregresila .
28. mar 2017 16:29
Danes bo: jagnje z rožmarinom in žajbljem
široki rezanci s tartufi, voda in teran
Kad je bal, nek' je bal
lp
28. mar 2017 17:57
Ninja, ti kar uživaj v morskih dobrotah! Sm ti kar mal fouš!
28. mar 2017 21:47
Pri nas včeraj in danes malo raznoraznih ostankov od nedelje.
Jutri pa začnem na novo.
28. mar 2017 21:55
Danes: brokolijeva juha, falafli, pečen krompirček in pečena čičerika, endivija in radič.
29. mar 2017 12:20
Danes: segedin s rebri, domač
za večerni posladek: rulada s stopljeno in kislo smetano
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 29. 2017 17:42
29. mar 2017 12:40
Danes kostna juha s zlatimi kroglicami, pečena vratovina, ajdova kaša in domač motovilec...
29. mar 2017 13:10
mišzmoke je napisal/a: |
Danes bo: jagnje z rožmarinom in žajbljem široki rezanci s tartufi, voda in teran Kad je bal, nek' je bal lp mzm
|
This
Pri nas pa danes preprosto: široki rezanci s tunino omako in malo več refoška. Tak dan je.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kitajski kruh
Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami