26. jan 2017 13:26
Nč ne kuham danes, lonci ostanejo v omari in šibam k Smarty na kosilo krasno si tole skuhala, kapo dol
No, če je pa tega kosila že zmanjkal, imam pa za en krožnik segadina še v hladilniku
26. jan 2017 13:26
Nč ne kuham danes, lonci ostanejo v omari in šibam k Smarty na kosilo krasno si tole skuhala, kapo dol
No, če je pa tega kosila že zmanjkal, imam pa za en krožnik segadina še v hladilniku
26. jan 2017 13:46
Četrtek:
Pozdravček!
26. jan 2017 15:26
Smarty, prečudovite fotke . Še dobro, da monitorji niso leseni, bi imel Hribovc čist zaškaljen jezik . No, pa jaz tud, priznam.
Pri nas pa doma ne bomo nič kuhali danes.
26. jan 2017 16:10
Smarty, a imaš gostilno, saj tole je pa pravo razvajanje.
Pri nas filane paprike, pire krompir, mešana solata.
26. jan 2017 17:09
Trixi je napisal/a: | ||
A zdej, ko je hribovka na sceni pa dieta? Kjer je volja, tam je pot. Trixi
|
Ne, ne......ne lub se mi kuhat zadnje čase............
26. jan 2017 17:40
včeraj še lazanja,
danes kislo zelje, pečenice in kuhan krompir
26. jan 2017 18:34
Danes, predvidoma tudi jutri: goveja juha, krompirjeva solata
lp
26. jan 2017 19:15
Danes: skutini svaljki, piščančje meso z zelenjavo, solata
26. jan 2017 19:23
Danes: ostanki včerajšnje fižolove enolončnice z dodano narezano jušno zelenjavo iz goveje juhe ali pa drugi meni (za izbirčneže): krepka goveja juha z zlatimi kroglicami, testenine - polžki s popečenimi kosi govedine iz juhe na zeliščnem maslu, prepraženi čebuli in česnu, endivija v solati, za posladek lešnikova.
26. jan 2017 23:13
Miška, kje so pa rezanci
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrte brizgane palčke (churros)
Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci