28. jan 2017 12:08
Danes gremo na pizzo v Parmo. Upam, da dobimo mizo....
28. jan 2017 12:08
Danes gremo na pizzo v Parmo. Upam, da dobimo mizo....
28. jan 2017 14:49
Lep in dober tudi ! Pri nas bo v ponedeljek | ||
Babka, ne razumem, zakaj misliš, da izgleda bogo, lepo servirano, pravo zimsko kosilo, da ne govorim, da se vidi, da nisi šparala z mesom. "Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)
|
28. jan 2017 15:06
Danes: čevapčiči. Gorčice nisem imela, v enem kozarcu je bilo nekaj malega hrena, v drugem nekaj malega suhih paradižnikov, vloženih v olje in sem to skupaj zmiksala, da se pospravi. Presenetljivo dobro!
(predvidevam, da ne uganete vina v kozarcu)
lp
28. jan 2017 17:22
Kar se vina tiče, težka bo.
28. jan 2017 19:10
danes smo praznovali 40 letnico od mojega moža
goveja juha z nudeljci, svinjska pečenka, kosi piščanca po dunajsko, puranji fileji po dunajsko, na pari kuhana mešana zelenjava, tenstan krompir, pomfri, zelena solata z zeljem, čokoladna torta
zdaj pa še praznovanje s prijatelji, sem čisto , ampak se veselim .
28. jan 2017 19:15
Pri nas pa jutri praznujemo in sem si zaželela; goveju juho z zdrobovimi zličniki, goveje zrezke v porovi omaki, riž in velikoooo solate. Sladkali se bomo s cheese cakeom iz baze in kremsitami.
Lepo nedeljo vsem
28. jan 2017 19:54
Miška, kaj ni teran?
Mi pa smo dobili v Parmi edino stole ob šanku, čisto drugače je bilo jest kot pred 30 leti na istemu mestu. Stol je bil čisto razmajan, še dobr, da sem med lahkimi...Pizza pa dobra kot vedno!
29. jan 2017 11:36
Danes: goveja juhica s knedeljčki,pire krompir,pohan piščanec in žrebičkovi zrezki,velika skleda zelene solate
Trixi,te že vidim,kako zavijaš z očmi hi hi
29. jan 2017 12:32
Danes: pečena , tenstan, solata s
zadnji domači krofi
29. jan 2017 13:17
Nedelja:
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gravče Tavče ali Prebranac
Pica zvitki