23. jan 2017 19:48
V petek: repna jota, palačinke.
V soboto: Zelenjavna juha, tortelini s paradižnikovo omako z bučkami, mešana solata
V nedeljo: ohrovtova juha, pečenka divjega prašička, vlivanci, solata, piškoti in kava s smetano
LP Saša
23. jan 2017 19:48
V petek: repna jota, palačinke.
V soboto: Zelenjavna juha, tortelini s paradižnikovo omako z bučkami, mešana solata
V nedeljo: ohrovtova juha, pečenka divjega prašička, vlivanci, solata, piškoti in kava s smetano
LP Saša
24. jan 2017 12:33
Domače tortilje z mesno zelenjavnim polnjenjem.. .
Posladek - tiramisu z rdečim pomatančam...
24. jan 2017 12:35
Danes: kisla repa, domača krvavica, pire
24. jan 2017 13:12
Smarty, tvoje slikice pa so popestritev, da ne prehvalim tvojih sladic vsak dan! Prečudovito!
Pri nas špageti bolognese, stročji fižol v solati ( domač)
Zame kokošja juha, meso iz juhe, cvetačna solata s korenjem
24. jan 2017 13:17
Pri nas pa danes fast food. Iskreno: vsake kvatre enkrat prav paše.
Ekskluzivno Mišzmoke na čast pa vsak dan zame dodaten deci refoška - zaradi tega me še noben zdravnik ne bo postrani gledal (vsaj upam), bog mi ga požegnaj
24. jan 2017 13:23
Torek:
Pozdravček!
24. jan 2017 13:26
Smarty
Danes: goveja juha in "esihflajš" - meso iz juhe v solati z dodanim kuhanim jajcem, čebulo, česnom, soljeno in poprano. Sladica
24. jan 2017 14:26
je pa kr polpete naredu pa radič krampir.....za sladico pa ekran ližem na smartyni sladici.......
Jutr pa ričet......pa za sladico........ma ne da se mi pečt, bom kr spet ekran lizu...............pa sline cedil na zidu.......
24. jan 2017 16:53
Yaxim je napisal/a: |
Ekskluzivno Mišzmoke na čast pa vsak dan zame dodaten deci refoška - zaradi tega me še noben zdravnik ne bo postrani gledal (vsaj upam), bog mi ga požegnaj Yaxim
|
, sem se že ustrašila, da spet sama ostanem s teranom.
(saj, hudega mi ne bi bilo)
Danes: pirina mineštra treh fižolov
kruh, sir, voda in teran
lp
24. jan 2017 19:13
včeraj: zeljna jota s suhimi rebrcami :) mljask
danes: gobova juha, palačnke z domačo marmeljad iz izabele, za sladico pa domač puding :D dvakrat mljask
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mandljevi piškoti
Jabolčna torta