2. jan 2017 13:10
Danes: tenstan krompir,kumare v omaki,pečen piščanec,endivija in radič v solati,rdeča pesa
2. jan 2017 13:10
Danes: tenstan krompir,kumare v omaki,pečen piščanec,endivija in radič v solati,rdeča pesa
2. jan 2017 13:58
Ponedeljek:
Pozdravček!
2. jan 2017 15:51
Goveja juha in pizza iz bučnega testa na mehiški način, z mesom, ki je ostal ko sem kuhala tortilije
2. jan 2017 17:16
Jaz sem malo pospravila hladilnik in porabila ostanek tatarskega bifteka tako, da sem z njim napolnila glavice šampinjonov.
V namaščeno ponev sem narezala por, slanino, zeleno papriko, ki je kazala znake staranja, malo peteršilja in korenja, na vse to zložila polnjene šampinjone, pokrila z alu folijo in v pečici pekla cca 30 min. Zraven zelena solata z radičem in česnov kruh - kosilo je bilo okusno, hladilnik pa pospravljen. Sladkarije nama sicer še ostajajo, vendar se trudiva...
2. jan 2017 17:50
Včerajšnje sarme so zamrznjene, danes goveja juha z zdrobovimi cmoki, pečena orada, pečen krompir, motovilec in zeljna solata z jajčkom.
Zdaj pa prihajajo obiski- prekajena prata, domača salama, sir, olive, vložene dobrote, domač sončni kruh
2. jan 2017 18:07
danes pri nama tudi drugi del sarm in svež kruh
2. jan 2017 20:06
Danes: domače krvavice, pire krompir, kisla repa s fižolom, malinine rezine
2. jan 2017 21:20
Pri nas je ostanek sarm vandral delno k njegovim in delno k mojim staršem, mi pa smo danes imeli enolončnico z govejim mesom in skutine palačinke
Za jutri pa se že dušijo goveji zrezki.
3. jan 2017 11:01
Danes bodo testenine z mesno omako, mešana solata.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 03. 2017 15:36
3. jan 2017 12:20
Danes: makaronflajš, mehka solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hoppy brioš
Njoki s šampinjoni in modrim sirom