10. jul 2007 18:25
Pri nas v službi smo vsi zelo casual, s šefom na čelu (delam v medijih, sicer kot tajnica). Zaradi kratkih majic, osprtih sandalov, kazanja trebuščka itd. ni še nikoli noben nič rekel. Sama se sicer ne oblačim tako - v preveč "odkrivajoča" oblačila, samo zato, ker se ne bi dobro počutila v njih v službi. Imam pa raje tako klimo, kot da bi bili bolj "zategnjeni" in v kravatah. Moško oblačenje: v preveč poštirkanih oblekah mi niso všeč. Pravzaprav so mi najbl kjut v kavbojkah in navadni majici. In če majica ni u nulo zlikana, ni panike. Tako vsaj veš, da je samski, hahaaaa :P Nad brki in bradami nisem navdušena, če se pa par dni ni obril me pa sploh ne moti. Raje vidim tako, kot da je preveč lepo počesan, sveže obrit in v tretji majici ta dan. Sploh pa že spet... odvisno od moškega, če je simpatičen in ima nekaj v glavi, se mu marsikaj odpusti, tudi da uporablja preveč želeja (op. Peče ni simpatičen oz.....:)) Kar se pa tiče kavbojk in mrežastih žab: jaz jih ne bi oblekla zaradi barvne kombinacije - modre kavbojke in črne žabe. Bolje je, če bi bile žabe kakšne druge barve, samo je treba spet uskladit s celotno podobo (čevlji, majica). Ni pa to moj stil, niti mi ni pretirano všeč na drugih. LP Scorpy