31. jan 2008 22:42
V Lidlu sem kupila tuno v lastnem soku. Podobna je ... ničemur. Pojedel jo je sosednji muc. šnorca
31. jan 2008 22:42
V Lidlu sem kupila tuno v lastnem soku. Podobna je ... ničemur. Pojedel jo je sosednji muc. šnorca
1. feb 2008 7:13
Jaz pa čakam ponedeljka, ko bo v akciji brisalo za tla od Vilede. Cena 13.99, v Merkurju je za celih 14 evrov dražja Teka
1. feb 2008 9:06
Morda tuna v lastnem soku res ni dobra, je še nisem kupila, tuna v olivnem olju pa je čudovita in ugodna.
Nana
1. feb 2008 9:08
Ampak za Merkur ugotavljava midva z možem, da postaja vse bolj drag! Še s tistim popustom komaj kaj prideš ceneje skoz. V Lidlu so plenice zakon, se mi zdi, da sem že enkrat napisala. Imajo črto, ki spremeni barvo, ko se otrok polula. Atina
1. feb 2008 9:13
Še nisem bila v Lidlu, čeprav mi je skoraj "pod nosom". Povejte mi način plačevanja? Ali je isto kot v Hoferju... samo z gotovino oz. bančna kartica. Pozdravček!
1. feb 2008 9:19
Ja, je isto kot v Hoferju. ami
1. feb 2008 10:36
Ne ,ne tudi VISO in ostale kartice imajo. atilem
1. feb 2008 10:57
V Lidlu lahko kupuješ z vsemi karticami, zato ga imam raje kot Hofer, kjer moraš imeti gotovino. Grem skoraj vsak petek v Lidl, če druga ne , kupim vsaj zelenjavo, ker je veliko cenejša kot pa kje drugje. lp bina
1. feb 2008 11:22
Jaz tudi grem raje v Lidl kot v Hofer. Ravno to me moti v Hoferju, ker ne moreš plačevat s kartico, razen bančno, no. darčika
1. feb 2008 12:09
Lidl je zakon! Je dosti ugodnejši od ostalih, celo od Hoferja je cenejši. Pa vse kar sem do sedaj tam kupila je krasno....od mesa, mesnih izdelkov, sladkarij, mlečnih izdelkov, da o sadju in zelenjavi ne govorim. Mislim, da kar nekaj prihranim, ker kupujem v Lidlu. bosaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zmagovalni bananin kruh
Ržen sendvič s kajžarsko klobaso