Dopust

moncika  

član od: 1.3.2007

sporočila: 55

tema odprta - 22. jun 2007 22:16 | ogledi: 2.486 | odgovori: 32

Povejte svoje izkuzšnje. Kako se odločite, kam bi šli? Kako potujete? Sami? z Agencijo? Ste s katero slovensko potovalno agencijo še posebej zadovoljni? Ali vas je katera Še posebej razočarala?

Zadnje čase se kar precej govori o tem, kako so znižali kavliteto na račun nizkih cen, pa me zanima vaše mnenje, izkušnje...

LP,

moncika

titta  

član od: 28.9.2006

sporočila: 1056

22. jun 2007 22:45

Haj!

Čisto vedno potujem preko katere od agencij. Zelo dobro oceno moram dati agenciji Relax, saj imajo izjemno kvalitetne avtobuse, dobro poskrbijo za potnike in njihov predstavnik je vedno na voljo za kakršnakoli vprašanja.

Tudi agencija Cavallo je dobra (predlanska Španija je bila čudovita).

Ker sem iz mariborskega konca, sem se za veliko enodnevnih izletov  odločila preko agencije Dober dan. To pa zato, ker najamejo vodiče, ki svoje delo obvladajo "v nulo". Dunaj, MIramare, Budimpešta, Benetke.....izjemno vodenje in ne le nakladanje letnic, da človeka od njih glava zaboli. Res od takšnih izletov odneseš veliko in z veseljem lahko rečem, da bom z njimi še potovala.

Seveda pa je tu še agencija Sonček z ugodnimi cenami.

Ti trije so torej moji favoriti.

titta

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

22. jun 2007 22:48

Relax že par let in smo zelo zadovoljni. jade

nektarina  

član od: 15.2.2006

sporočila: 901

23. jun 2007 8:13

tudi midva sva zvesta relaxu prej smo poskusili več agencij pa se nihče ne more kosati z njimi. kot so že povedale: lepo poskrbijo za stranke, avtobusi so 1a, turistični vodiči so vredu, oranizacija je okej, zaupam jim. nektarina

Lotti  

član od: 13.10.2006

sporočila: 343

23. jun 2007 9:26

Midva pa hodiva s Sončkom že nekaj let in sva tudi brez pripomb... Lotti

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

23. jun 2007 9:39

Midva sva šla nekajkrat v lastni režiji na Pag- kamp Straško s kolegi, pa so tisti časi minili. Potem sva šla dvakrat z agencijo Noe iz Novega mesta in nimam pripomb. Ugotovila pa sem, da se nikakor ne splača hoditi v kape z mislijo, da boš kaj prišparal. Sem si obljubila, da bom že zaslužila toliko, da si bom lahko privoščila počitnice v hotelu oz. kakšnem apartmaju. Na koncu, ko izračunaš prideš na isti znesek. alexis

rdecapesa  

član od: 3.11.2006

sporočila: 181

23. jun 2007 10:39

Tudi midva hodiva že kar nekaj let z "RELAX"-om in sva bila do zdaj še vedno zadovoljna. rdecapesa

balonka  

član od: 9.3.2007

sporočila: 548

23. jun 2007 14:01

Mi smo se ponavadi potovali prek Kompasa.Ni kritik še kar zadovoljna.Letos gremo pa prvič s Sončkom.Do sedaj še nimam kritik.Bomo videli, ko bomo prišli tja. Moram pa priznati,da sem malo klicala po Hrvaški in sem ugotovila,da so kar zasolili cene.Na koncu je prišla varianta z agancijo,katera je bolj ugodna(že plačana turistična taksa,ni treba temelito čistit za seboj).

tasau  

član od: 24.8.2005

sporočila: 196

23. jun 2007 16:56

Vedno z agencijo in to je ponavadi Kompas (ker je šlo bolj za potovanja in izlete, če pa bi šla na počitnice pa bi verjetno izbrala Relax). Če izberem program pri Kompasu mi ni treba skrbeti za to, da bi slučajno naletela na slabo vodenje in slabo prenočišče. Njihovo delo je na nivoju. Če pa sem izbrala kakšno manj znano, manjšo agencijo pa je bilo vedno kaj nevšečnosti... tasau

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

23. jun 2007 17:29

Zame ni poanta kampiranja v šparanju denarja, ampak nam je enostavno všeč. To smo počeli že kot otroci in mi je še sedaj nekaj samoumevnega, da ob besedi morje najprej pomislim na kampiranje. V vseh letih, privč sem morje videla leta 76, je bilo samo enkrat slabo vreme, da smo morali predčasno oditi, pa še to ne domov, ampak k sorodnikom v njihov vikend.

Drugače pa gremo zdaj že drugo leto zapored v apartmaje zaradi Nejca in njegove diete, ker moramo nujno imeti zamrzovalnik. Hodimo pa s Sončkom. S Kažipotom sem šla pa samo enkrat in nikoli več.

Ampak s prijatelji gremo pa s šotorom, ni nujno na morje, skoraj prej v hribe.

Ka se pa potepanj tiče, hodim večnima z Oskarjem, imam pa namen v bližnji prihodnosti iti na potepanje z Janinom Klemenčičem. kako malce bolj eksotično destinacijo. 

Loni Makaroni

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

23. jun 2007 23:52

Nikoli in nikdar z agencijio, na vsa potovanje smo šli vedno v lastni režiji, agencije so nam samo uredile vse za letalske karte po destiancijah in datumih, kot smo jih mi določili. Na pot smo se že doma temeljito pripravuli, v tujih državah smo se povezali s kakšno tamkajšnjo agencijo, da so nam dali na razpoalgo kombi in vodiča, ki so nas vozili po poti, ki smo jo v osnovi začrtali sami, potem smo pa z njimi predebatirali in so nam povedali, če smo v naših načrtih kaj izpustili, kar bi vsekakor morali videti. Vodiči so nam pa potem sproti našli še kaj zanimivega, kar nismo načrtovali, predvsem pa so nam vedno iskali stik z domačini, nam ureidli, da smo pokukali v kakšno hišo on prisostvovali kakšnim nenavadnim običajem. To je reč, ki jo pri agencijah pogrešam, ker meni potovanje pomeni spoznavanje ljudi in običajev, da se ustavim, kjer in za kolikor sama hočem in se družim z domačini, ne pa da letam za vodičem in se pri ogledih ravnam po uri, ne pa po tistem, kar me zanima.

Sicer sem po službeni dolžnosti dva ali tri krat potovalaz agencijo in je bilo za zdržat, ampak to ni tisto ta pravo.

Da bi si pa letni dopust kje v bližini urejala preko agencije, mi pa še manj pade na pamet. Morda kak teden kakšnega last minuta, ampak samo letalski prevoz in spanje z zajtrkom, vse drugo si ureidm sama...rent a car ali rent a motorbike, in gremo raziskovat kraje in se družit z domačini.... Mamamia

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti