Dopust

majamarko  

član od: 26.9.2003

sporočila: 2565

24. jun 2007 8:49

Prvič z agencijo - Intelekta in zelo pozitivno presenečena. Veliko ljudi straši kako zanič so destinacije, ki jih dobiš preko njih, jaz samo lahko rečem, da sva za 2 zvezdici dobila mnogo več kot sva pričakovala za to zadevo - sva pa tako tako zahtevna gosta. Edina slabost nama je bil za naju prepozen začetek zajtrka - od osme naprej, midva pa vstajava ob sončnem vzhodu, da imava še lep čas mir na plaži... Je pa res da ga ni čez dopust "po svoje". Zagotovo še letujeva z Intelekto!

tigris  

član od: 9.5.2007

sporočila: 261

24. jun 2007 16:06

Meni pa je dopust stvar trenutnega navdiha in mi ne bi bilo fajn, da bi imela do potankosti vse določeno, kdaj, kako, kam ..... Tako da mi je najlepše v lastni režiji in tudi mi ne bi pasalo, da bi nas npr. šlo več prijatlov skupaj, ker je takoj potrebnega toliko prilagajanja, tega pa imamo med letom dovolj. Z možem sva npr. pred dvema letoma imela plan prepotovat Makedonijo (z avtom), pa sva prišla najprej na Ohrid in nama je bilo tam tako fajn, da sva kar ostala, bo stala Makedonija prišla kdaj drugič na vrsto... Še en nasvet - če hočete poceni dopust, pomislite na bivšo Jugo - razen Hrvaške, seveda tigris

slovinkita  

član od: 6.3.2006

sporočila: 248

24. jun 2007 22:02

Midva sva šla pa samo enkrat z agencijo in nikoli več - s Kompasom. Si preveč omejen, ostalih 40 in vodič bi si raje ogledalo nekaj, midva pa se zanimava za čisto druge stvari..skoraj premalo svobode in tista ura "fraj" je zagotovo premalo, za ogled vsega kar naju zanima. Raje si sama vse organizirava (vsaj jaz ob tem neskončno uživam ), prenočišče ponavadi prek http://www.hospitalityclub.org/ oziroma http://www.couchsurfing.com/, sva tudi midva člana, ponujava prenočišče in ga tudi sprejmeva. Tako imava znance od vsepovsod:) LP,Sara slovinkita

moncika  

član od: 1.3.2007

sporočila: 55

26. jun 2007 15:08

ZANIMIVO. Mi2 imava zelo mešane občutke. Začelo se je pa ZELO(!!!) slabo. Agencija, pri kateri smo plačali (sicer maturantski) izlet, nas je tako grdo okrog prinesla, da se nam je kisalo. Tistega denarja seveda nismo nikoli več videli. to je bila agencija vagaboond iz MS. Pa nas je rešila agencija SONČEK. Z njo sva bila tudi na potepanju po Črni gori. Smo jo prečesali po dolgem in počez in resnično uživali. Potem pa še poročno potovanje, prav tako s Sončkom in je bilo zakon!!!!! Sicer pa imam izkušnje še z intelekto - malo slabše, ker se mi zdi, da nekateri tam zaposleni ne vedo točno, kaj počnejo in še posebej ne, zakaj to počnejo. Pri KOMPASU pa sem bila razočarana nad odnosom, ki ga imajo do strank. Morda sem bila premlada, da bi me uniformirana gospa jemala resno. moncika

buča  

član od: 29.7.2006

sporočila: 1563

26. jun 2007 15:24

Midva sva tudi potovala s Sončkom - super, naslednjič z Iliriko - no ja, potem z Atlasom - še kar, letos pa greva z Globturjem. Me pa prav zanima kako bo. buča Sporočilo je spremenil(a) buča dne 26. jun 2007 15:25:15

Reca  

član od: 1.3.2004

sporočila: 3814

26. jun 2007 16:42

Nikoli z agencijo, vedno si sama urediva vse. Tako nekako kot mamamia. Se zelo obnese. lp Vesna

marelica  

član od: 27.8.2005

sporočila: 1398

26. jun 2007 17:28

Za enkrat sva potovala z agencijo Kažipot in bila do sedaj vedno zadovolna. marelica

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

6. jul 2007 11:42

Bi mi lahko kdo kaj iz lastnih izkušenj povedal o Visu, prosim. Pa ne me na googla poslat, ne maram virtualnih stricev . Ognjič

hruškabanana  

član od: 10.4.2007

sporočila: 178

6. jul 2007 12:09

počitnice si navadno načrtujeva sama, posebej zato, da se nama kasneje načrta ni potrebno držati. :) pa še to samo za vikende, ker doslej še nikjer nisva bila za cel teden. :( (moj fant v treh letih odkar živiva skupaj še ni imel enega tedna dopusta, ne šalim se...) tako da sem vam kar malo fauš... se pa ravno spravljava ta ali pa naslednji vikend do cerknega, pa čez tolmin, do kobarida in do kampa na nadiži. pa na matajur in zadnji dan še na en skok v morje. tega dela slovenije še ne poznam, pa si ga zelo želim spoznati. želela bi si tudi, da bi bili trije dnevi dovolj... :( lep vikend. hruškabanana

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

6. jul 2007 12:27

Ognjič je napisal/a:
Bi mi lahko kdo kaj iz lastnih izkušenj povedal o Visu, prosim. Pa ne me na googla poslat, ne maram virtualnih stricev . Ognjič

Vendelina jr. in mamamia...ne me razočarat, no. Za vaju vem, da imata morje vsaj tolk radi, kot jaz...pa tudi vbi rekla, da sta tam dol že bili...

Ognjič

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti