31. maj 2007 18:56
Ne dovoli ji ga LIZATi, je ga lahko, kot jaz razumem ;-) Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
31. maj 2007 18:56
Ne dovoli ji ga LIZATi, je ga lahko, kot jaz razumem ;-) Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
31. maj 2007 19:11
jernej, hehe... mislim, svašta - kje vse ljudje ne vidijo težav in problemov. velikokrat sem presenečena - pa ko že mislim, da ne morem več bit sploh :) veri - veš, da vem, da ni panike. da sva zelo podobnega mišljenja, sem pa itak že velikokrat opazila :) nike
31. maj 2007 21:55
ežoj je napisal/a: |
Escada, dejstvo pa je, da večina moških, ki kuha, kuha iz ljubezni do kuhanja, večina ženskih, ki kuha , kuha ker je mus. S tem se lahko tolažimo. ežoj |
1. jun 2007 0:31
Nena - se strinjam, potrebujemo debate o seksu.... Parangal - hvala za vse prispevke Frina - Kar se pa tice tistega lizanja sladoleda, mislim, da tvoja sestrična vidi za tem več kot vsi ostali. Očitno se bori sama s svojimi željami, potrebami. Naj jih raje zaupa možu pa bo lažje živela in si kdaj tudi sama privoščila sladoled... Lp, veverica
1. jun 2007 6:17
O.K. oddam se! Uvidel sem, da sem prekratek za vas " strpne ". Izpade, da so vsi, ki zagovarjajo vrednote, zadrteži, nazadnjaki, vsi ki so v manjšini s napredni. Ugotovil sem tudi, da ne poznam pomena besed, mislil sem, da vem kaj pomeni beseda seks, sedaj izpade, da je seks " opletanje tičem po dreku ". Iz parangalovih pamfletov tudi izpade da so itak vsi moški pedri ( SSKJ str.828 ). Če lepo priznajo, so normalni pedri, če zanikajo, to je zato ker skrivajo da so, če trdno zanikajo, to je zato ker jih je sram, če so oženjeni, to je zato, da se kamuflirajo........... ežoj
1. jun 2007 7:23
Ežoj, ti nisi, ker bi sicer napisal smo Anamarija
1. jun 2007 9:42
jernej je napisal/a: |
Ne dovoli ji ga LIZATi, je ga lahko, kot jaz razumem ;-) Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
Jernej, pravzaprav ga lahko ližem, vendar mora biti poleg še vsaj ena oseba.
F r i n a
1. jun 2007 10:04
Ežoj, samo majcen popravek: seks ni (samo) opletanje stičem po dreku, ampak TUDI to...to namreč, kot je rekel escada: kakor komu paše. In jevse v redu, dokler ni prisile. Samo za to gre.
Anamarija 1 - ne rabiš mi verjet. Ampak sama se bolje poznam, kot me poznaš ti, zato me ne imet za osebo, ki govorim eno, mislim, pa drugo samo zato, ker si ti drugačnega mnenja. Jaz tvoje drugačno mnenje akceptiuram in ti ne rečem, da ti neverjamem oziroma da ti na te reči drugače gledaš kot jaz, ravnala pa bi drugače, kot govoriš. Ali pač?
Sem pa izjemno presnečena nad visoko ravnijo naše debate. POkazali smo, da zmoremo zagovarjati naša stališča na strpen način, kajti sama niti ene same na primer ežojeve besede nisem vzela za žaljivo, pa čeprav sva očitno dimatralno nasprotnega mnenja in ežoj noče in noče razmeti (ne akceptirati) nekaterih dejstev.
Pa parangal - hvala z atvoj prispevek!
Mamamia
mamamia
1. jun 2007 10:15
Mamamia, ti bi bila SREČNA, da tvoj sin ima fanta in hči punco? KAPO DOL. lp Anamarija
1. jun 2007 10:35
Mamamia je rekla, da je zadovoljna z vsako izbiro svojih otrok, če ju ta izbira osrečuje. Kolikor poznam darling mamamio, to velja tako pri izbiri študija, kariere, oblačil in seveda tudi izbire partnerjev. Štos je v tem, da se je treba enkrat navaditi, da vsak izbira po svoji volji in presoji. Bom razliožila na relatvino neseksualnem primeru. Imam frendico, po izobrazbi naravoslovko, ki je bila totalno začudena nad izborom študija svojega otroka. Dekle se je vpisalo na psihologijo. Vprašala sem frendico, zakaj je tako začudena in ko je malce pomislila, je rekla, da zaradi tega, ker je mislila, da njeno hči zanimajo točno iste stvari kot zanimajo njo, ker se s hčero zelo dobro razumeta. Ko ji je hči povedala svoj izbor faksa, se je frendica v bistvu zavedla, da ima hči en svoj plan in da se ta plan razlikuje od tega, kar je mama zavedno in nezavedno projecirala v svojo hči. In da, ko dobro premilsi, ni začudena nad izbiro faksa, temveč nad razliko med maminim videnjem svoje hčere in tega, kakšna je hči v resnici. In mislim, da imajo vsi, ki imajo skoraj odrasle otroke, dejansko soočijo z dejstvom (saj so vedno vedeli, samo so odlagali), da otroci izberejo nekaj drugega in ne tisto, kar bi za njih izbrali starši. In ko starši predelajo ta šok, gre vse lažje, neodvisno od tega, ali gre za izbiro kariere ali partnerja. In ko smo ravno pri izbiri partnerjev - ali je kdorkoli od nas (gay or straight) trajno obstal s partnerjem za katerega so naši starši menili, da bi "bilo fino, če bi bila skupaj, sta tak lep par"? Predvidevam, da ne ravno veliko. Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Suzanine palačinke
Curry riž s tofujem