15. sep 2008 19:34
Ekola, ker sem pred več kot enim letom odprla to temo, lahko povem, da sem obiskala 2 C&A trgovini - v Ljubljani na Rudniku, pred dnevi pa sem bila tudi v novo odprti trgovinio v Novi Gorici.
Moje mnenje je, da v Sloveniji prodajao blago slabše kakovosti, kot pa v tujini. Se mi zdi, da gre za isto foro, kot razni pralni praški, pa Nutella..., ki je narejeno za zahodni in vzhodni evropski trg!
Z obiskom njihovih trgovin v Avstriji sem bila vedno zelo, zelo zadovoljna. Resnično se mi je zdelo blago iz H&M in Zare slabše kakovosti, kot pa s C&A. V Sloveniji pa se mi zdi prav obratno! Enakega mnenja je moja kolegica, ki pozna C&A iz Nizozemske, kjer je več let živela in se je redno oblačila pri njih.
No, saj ne rečem, da se kaj dobrega ne najde, ma po večini so se mi zdele bolj cote. Tudi velikost teh dveh trgovin je bolj majhna, od tega kar sem pričakovala. Za prestolnico bi pričakovala definitivno več m2 prodajnih površih.
Sem res razočarana, ker ni to ta trgovina, ki jo poznam iz Avstrije. Škoda! To je le moje mnenje...
Mijan