Tudi k nam prihaja c&a

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

4. maj 2007 9:59

Še nekaj o C&A. Pred nekaj leti smo šli na en zelo svečan ples, jaz pa brez primerne obleke. Časa za šiviljo pa premalo. Se spravimo v Gradec in tri ženske obrnemo vse butike v centru mesta, Kastnerja, City park in kaj vem kaj še vse. Imela sem vedno bolj dolg nos, ker nismo in nismo našli, kar bi mi pristajalo (sem bila malo okrogla, pa kar je bilo lepo, mi je bilo premalo.

No, na koncu smo zajadrale v C6A, pa ne iskat svečano obleko, pač pa po majice in kopalke za otroke. Iz trgovine smo pa šle s svečano obleko in pregrinjalom zame; če ne bi bila zraven pri nakupu me svakinja ne bi nikaar prepričala, da je zadevo skompletirala v C&A. Pa še cenejša je bila od dizajnerskih oblek, ki sem jih ves dan vesila po sebi, razen po nalepki pa na prvi pogled ni bilo bistvene razlike.

No, jaz se C&A veselim, bolj kot sem se H&M. Mamamia

mamamia

balonka  

član od: 9.3.2007

sporočila: 548

4. maj 2007 20:03

No,ker že vsi tako hvalite C&A se tudi že jaz veselim.Moram priznati,da do sedaj ni sem imela pojma ,da to obstaja.Kaj čemo nisem blizu A.. Pa še eno slabo na račun H&M.Ker ta trgovina ni blizu mojega doma(levo od doma 100 km,desno 80 km),sem zelo razočarana nad trgovci.Kajti jaz grem v to trgovino 4 do 5 na leto in vedno pustim čez pedeset tisoč.Pa mi je trgovka tako zamorjena.Enkrat sem prosila ,ko sem nabrala za enega otroka,če lahko odložim začasno na policah za blagajno,pa je rkla da ne dovolijo.Potem pa hodim s trideset artikli po trgovini(mož otroke miri),da me že roke bolijo. AN

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

5. maj 2007 4:22

a bo tudi v LJ? hvala, katka

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

5. maj 2007 9:47

katka lopatka je napisal/a:
a bo tudi v LJ? hvala, katka
Bo, vendar ne še letos, predvidoma naslednjo pomlad. Najprej bo MB, KR in CE, konec poletja, začetek septembra.

sladkosnedko  

član od: 6.2.2008

sporočila: 223

15. sep 2008 11:53

Malo za osvežitev. Sedaj ko so po Sloveniji trgovine C&A me zanima, kako je s kvaliteto blaga. Ste zadovoljne? V N.G. je ponudba cenovno  zelo ugodna, ker pa nisem še nikoli kupovala njihovih izdelkov sem malo skeptična.

sladkosnedko

Pitončica  

član od: 7.6.2005

sporočila: 1677

15. sep 2008 12:13

Če sm čist iskrena sm z H&M bolj zadovoljna. Nekak iste cote majo, sam da ma C&A tud za malo bolj polne in debelušne ( beri: zame ) ... kvaliteta je boljša od H&M, ker mam njihove cote že dolg časa pa so še iste, nč se ni odšilo, razbarvalo, pobledelo, kar za cote od C&A ne morm rečt. Kupla sm si 3-4 hlače, pa jih nism 10 oblekla, pa so kr po šivih začel pokat, pa si nism premajhne kupila (št. 46 ali 48) pa še elastične so. Majčke pa kr bledijo, al jih pa preveč nosim in preveč perem .... no ..... tako je moje mnenje, mogoče ma gdo drugačne izkušnje ..

lp

http://www.moj-album.com/album/9903995/

Pitončica

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

15. sep 2008 12:37

V HM ne dobim nič, ker so premajhne številke...zato grem v CA. Ravno v soboto sem zapravljala in si malo osvežila jesensko garderobo. Za kvaliteto pa, malo denarja-malo muzike, čeprav ni tako zelo slaba, razen majice so se mi razvlekle, kot pravi Pitončica. Za mene je v bistvu ena redkih trgovin, kjer zaradi svoje velikosti kaj dobim, zato mi je dobrodošla. Če bi blia manjše postave, bi pa kupovala kje drugje. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/

juma  

član od: 15.6.2007

sporočila: 235

15. sep 2008 14:18

Meni se zdijo tudi v C&A tudi kvalitetne stvari. Kupila sem krilo, jakno in nekaj poletnih mikic, od katerih se ni nobena ne raztegnila ne razbarvala. Še bom šla tja, sploh ker imajo večje številke za ali prosti čas ali za službo. Moraš pa natančno pogledat, ker pofl se že takoj vidi. Na splošno se mi zdi malo bolje zašito kot H&M. Razmerje med kvaliteto in ceno je dobro. LP juma

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

15. sep 2008 14:35

Ravno danes sem tam pustila 50 €. Kupila sem dva pletena ženska puloverja, moške hlače in moško majico. Zelo rada grem tja kupiti kaj za fanta, ker njemu ni po trgovinah za hodit, jaz pa mu tam lahko kupim točno take hlače kot so mu prav, ker imajo posebej številko za okoli pasu in tudi za dolžino hlač. Kar sem do sedaj kupila je bilo vse OK. Tako da bom tja še šla. Marna http://marna.moj-album.com/

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

15. sep 2008 17:21

V Celju se mi zdi C&A prava mora... Sama najdem ogromno oblačil v Mangu, Zari ali Promod, cene pa tu-tu... Ja bo treba v šoping!

jasna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti