Tudi k nam prihaja c&a

Mijan  

član od: 30.12.2006

sporočila: 554

tema odprta - 1. maj 2007 16:26 | ogledi: 5.806 | odgovori: 39

Danes sem na netu zasledila novico, da tudi k nam prihajajo trgovine C&A.

http://www.vecer.si/vecer2007a/default.asp?kaj=3&

Pred par dnevi sem se vrnila z Dunaja, kjer sem bila tudi v trgovini C&A, in sicer v njihovi največji trgovini na Dunaju, v SCS nakupovalnem centru. Poznalo se je da imamo Slovenci praznike, ker je bilo med policami ker nekaj slovensko govorečih kupcev. Rečem lahko, le da sem se ponovno prepričala, da prodajajo zelo kakovostno blago po normalnih, dostopnih cenah, kar je bilo mogoče sklepati že po vrvežu, ki je v trgovini. Veliko artiklov ima že slovenske besede natiskane na etiketah (npr. laneno platno, bombaž...). Obiskala sem tudi H&M in Zaro, ki sta v istem kompeksu trrgovin.

H&M prodaja obleke v istem cenovnem razredu, vendar se kvaliteta v primerjavi z C&A lahko dobesedno skrije. V C&A so imeli npr. lanene ženske srajce po 12.90 EUR (različne barve, modeli, številke), v H&M si za tak denar dobil srajco iz poliestra.

Za Zaro bi lahko rekla enako, kot za H&M.

Tako, da res komaj čakam, da te trgovine pridejo k nam. Kot posebnost mislim, da bodo navdušene tudi mame, ki pričakujejo otročičke, ker imajo veliko oblek tudi za nosečnice, kakor tudi maturantke, ker so imeli zelo veliko svečanih ženskih oblek in sicer od 60 do največ 150 EUR, te slednje bi bi lahko bile tudi poročne saj so bile vse nekam smetanasto bele barve.

http://www.c-and-a.com/

Mijan

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

1. maj 2007 18:21

Jaz sem vest zasledila na TV- če je tako, kot praviš Mijan, sem pa tudi jaz vesela, saj bo kar blizu nas kmalu trgovina - v Celju. Komaj čakam, da si grem ogletat. Kristalka

leni1  

član od: 26.2.2007

sporočila: 295

1. maj 2007 19:57

pol bo pa pomoje vsak drugi imel oblačila iz C&A leni1

titta  

član od: 28.9.2006

sporočila: 1056

1. maj 2007 21:14

Tudi v Mariboru bo! Imajo zelo ugodne cene. Moja teta živi v Nemčiji (Bonn). Ne verjamem, da je kdaj zavila kam drugam ko v C&A. Še tisto blago, ki ga tako "iz kupa potegneš" je kvalitetno.  Nekako me spominja na trgovino Voegele, tudi oni nudijo lepo izbiro in predvsem normalne številke. Roko na srce, ko grem kupiti hlače in pač vzamem številko 38 ali 40, kot je vedno bilo, potem pa pogledam na hlačnice in mi še zapestje ne gre skozi.....tega se mi v teh dveh navedenih še ni zgodilo. titta

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

2. maj 2007 7:01

Meni bo to dobrodošlo, kajti zelo rada kupujem v tej trgovini v Avstriji v Furstenfeldu. Samo da bom sedaj morala do Maribora, haha . Upam, da bo enkrat tudi v našem kraju. Kyara

zuzek  

član od: 1.12.2006

sporočila: 120

2. maj 2007 11:23

in v Kopru???? megla....že tako nimamo H&M in Zare.... zuzek

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

3. maj 2007 8:09

Jaz sem pa malo skeptična, ker sem bila tudi zelo vesela, da ne bo več treba v Graz v H&M, ko so pri nas odprli. Ker sem bolj močne postave, sem v Grazu marsikaj dobila, medtem ko pri nas sploh za močnejše ni številk.Ali pa sem jaz imela tako srečo, da ni bilo kadar sem šla v šoping. Včasih se sprašujem, če so pri nas same suhice ali kaj ?! LP Rmeli Rmeli

Palma  

član od: 29.9.2003

sporočila: 285

3. maj 2007 9:23

Ali se morda že ve kje bo trgovina v Mb? LP Palma

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

3. maj 2007 10:15

Palma, pa polni časopisi so bili, da bo C&A v nekdanjem Orlu, torej na Grajskem trgu. Nama dvema na poti skozi mesto,hehe...  Mamamia mamamia

Palma  

član od: 29.9.2003

sporočila: 285

3. maj 2007 10:21

No, tega pa nisem vedela, je šla novica mimo mojih oči. Moram reči, da mi kar paše ja..... Bo spet med malico kam za pokukati, ha-ha Palma

McNena  

član od: 15.9.2005

sporočila: 166

3. maj 2007 12:23

Tudi jaz se kot Rmeli sprašujem ali kaj mislijo na močnejše postave. Moram obrati kar precej trgovin, da dobim pravšen model v pravšnji velikosti. Nekateri imamo na tem področju smolo, no morda nam gre pa na drugih kot po maslu. Njam maslo in svež kruh. Še dobro, da sem v službi, da nimam hrane na dosegu. LP McNena

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti