Pogrešani dekleti

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

1. jul 2017 22:08

Čudi me, da policija javnosti ni obvestila o pogrešanem fantu? Ali pa sem kaj spregledala?  Je družina prijavila policiji, da sina oziroma brata ni oziroma se jim ne oglasi? Običajno to naredijo po enem dnevu, odkar svojci koga pogrešajo, in policija vsem medijem takoj pošlje fotografijo, opis in vse znane podatke, interentni mediji to na portalih objavijo takoj, tiskani pa naslednji dan, če vmes ne pride do preklica (kar se velikokrat zgodi).

Upam, da so fanta našli, oziroma da se mu ni nič zgodilo.

Sem šla gledat na fb in ta merii bovcon takšne objave nima na svojem zidu oziroma svoji starni, zadnja njena objava je 22. februarja letos. Kaj se torej dogaja?

https://www.facebook.com/mirjam.bovcon.35?fref=ts

mamamia

Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 1. jul 2017 22:11

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5192

2. jul 2017 11:52

Hm, če je objava z njenega facebooka izginila, potem jo je morala sama izbrisati - torej se je fant najbrž našel. 

Sonja

terlikar 1  

član od: 10.3.2005

sporočila: 994

3. jul 2017 19:29

Jaz objavo na njenem fb-ju še vedno vidim. Se je pa fantina enemu od prijateljev v sms-ju javil da je živ, samo priklicati ga pa noben ne more. Prav tako se še ni vrnil domov.

Bernarda

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5192

3. jul 2017 21:15

Če je objava namenjena samo prijateljem, potem je ostali ne vidimo. Nepraktično, če nekoga iščeš. Ampak če se je fant oglasil, da je živ, potem je vse v redu.  

Sonja

Sporočilo je spremenil(a) limnol dne 3. jul 2017 21:15

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti