10. maj 2007 16:52
spet ena zelo zanimiva tema zame. jaz sem namreč probala že vse mogoče tabletke, napitke,...kilogrami pa ostajajo,ampak me to še vedno zelo pritegne. še vedno me zanimajo vsi detajli v zvezi z jemanjem tabletk, s katerimi lahko brez truda izgubimo kakšen kilogram. mogoče so pa res te ta prave si mislim vsakič znova.
TAKO DA, prosim, da si ne dopisujete prek ZS, ker me resnično tudi te tablete navkljub vsem razočaranjem, ki sem jih že doživela ob jemanju kakršnihkoli pripravkov za izgubo teže ZELO ZANIMAJO. zadnjič sem jih v trgovini že imela v roki, pa sem se premislila. zdaj ko to berem, sem se pa spet navdušila nad njimi. prosim naj tiste, ki jih jemljejo povejo ali jih je potrebno vzeti tudi če nimaš obroka, npr. večerje se probam izogibati in v tem primeru, se tablete vzamejo ali ne?
pa ne nasedajte raznim provokacijam, naj imamjo tudi avtorji takšnih odgovorov svoje veselje.tekst enostavno preskočite, tako kot jaz. je že res, da je narava cenejša, mogoče bolj zdrava,.....smo pa tudi taki, ki telovadimo bolj ali ne z muko, ali pa nimamo časa, ali pa rabimo kakšno dodatno motivacijo, čeprav v osnovi vsi nekako vemo, da bi morali manj in bolj zdravo jest, se rekreirat, se ne sekirat,...
sem se pa razpisala, mogoče si bo kdo ob branju moje naivnosti mislil "tej pa ni pomoči", mogoče pa res ne, ampak to je moja stvar.
pa vsem lep pozdrav
maja
MAJAA