7. maj 2007 14:46
ali se da te medexove kapsule tudi prek interneta kupiti? zivim v tujini pa jih ne morem v trgovini kupiti. miss tinker
7. maj 2007 14:46
ali se da te medexove kapsule tudi prek interneta kupiti? zivim v tujini pa jih ne morem v trgovini kupiti. miss tinker
8. maj 2007 11:42
Nisem zasledila, da bi se prodajale preko spleta. Morda imajo v tujini kakšne podobne zadeve z rumenikovim oljem -kolikor se spomnim, sem nekje prebrala, da medex izdeluje Natural Slim po licenci??? http://www.medex.si/si/noviizdelki/natur_slim.htm Sem jih pa včeraj našla v drugem DMU: za informacijo - Natur Slim kapsule 60 kos redna cena 12.51 € (2.997,90 SIT); odita cena 9.99 € (2.394,00 SIT) Cena velja do 07.08.2007. tabina
8. maj 2007 11:45
Pozdravljene! Tudi mene zanimajo rezultati,kje ste vse tiste,ki ste že začele z jemanjem kapsul.Tudi jaz sem si jih nabavla v dm,jemlem jih pet dni pa me vseeno zanima vaš odziv. Lepo pozdravljene in veliko uspeha! andreychy
8. maj 2007 14:08
Jaz jih jemljem kakšnih 10 dni, a ni nikakršnih rezultatov. Žal :((((( Prej nasprotno - odkar jih jemljem, imam tak apetit, da bi še vola požrla. Očitno spadam v tisti 0,0000001% ljudi, na katere vse maže, zvarki in druga čuda sveta nimajo nikakršnega učinka oz. imajo ravno nasproten učinek od pričakovanega. Vseeno bom z jemanjem tablet nadaljevala, pa se oglasim čez kakšen mesec ali dva.
8. maj 2007 15:05
Jaz jih jemljem zdajle blizu enega meseca (3 škatlica bo v kratkem prazna) pa imam že manj "špehca" okoli pasu kot sem ga imela. Pri meni deluje je pa res, da ni takojšnjega učinka. Prodajalka v trgovini mi je rekla, da po prvem mesecu naj bi bilo vidno, prej ne. Baje se pa prodajajo za med. darja2
9. maj 2007 8:05
ja po 10 dneh pa res ne bo učinka,....jaz jih jemljem že 2 meseca in so učinki vidni,...tako da malo potrpljenja,..seveda pa je treba poskrbeti tudi za prehrano,...ker če se ob tabletkih bašeš z hitro hrano potem logično da ne bo učinka,...seveda pa k boljšemu rezultatu pripomore še veliko gibanja,... lep pozdrav babygirl22
9. maj 2007 8:24
Za vse, ki jeste te kapsule. Včeraj sem opazila v letaku drogerije Lepota + zdravje, da prodajajo 3 škatlice tablet za ceno 23,90 EUR. Mijan Sporočilo je spremenil(a) Mijan dne 09. maj 2007 09:20:10
9. maj 2007 8:25
Nočem dlakocepiti, ampak danes že n-tič berem o škatljicah. ŠKATLA - ŠKATLICA. Sonja
9. maj 2007 9:24
Nočem dljakocepiti, ampak ljudje se tudi zmotimo ali zatipkamo, medtem ko pišemo... nismo vsi popolni Mr. Diling. Mijan
9. maj 2007 10:35
Oprostite, ker sem si drznila napisati prejšnje sporočilo. Očitno moji dobrohotni nasveti niso najbolj dobrodošli. Sonja Sporočilo je spremenil(a) diling dne 09. maj 2007 10:40:21Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci la collezione na bolonjski način
Sirovi napihnjenčki z dodatkom