26. okt 2007 15:24
HOOOJ! Na začetek sporočilasem pripopala nekaj rožic, da se ve, da nadaljujem debato, ker se mi zdi neumno še eno temo odpirat na forumu in ga obremenjevat. No kako so vam letos kaj rožce rasle? Pri meni nič kaj posebnega. Ne vem kaj je to narobe.... Čez poletje in tud še zdaj se veliko vozim okoli (tak šiht) in občudujem to čudovito bujno rast. V Bohinju so čisto nori- to vse raste; seveda tudi drugje, da ne bo zamere. Imam nekaj vprašanj ali pa mi prosim povejte svoje mnenje. Zanima me kdaj je pravi čas, da pospravim rože noter? Nekaj sem jih že, nekaj jih še vstraja, nekaj sem jih zmetala proč. Tudi vrčiškov sem nekaj podtaknila. Kam naj jih sedaj dam, kje jim bolj paše? Ali gomolje begonije lahko shranim, da čez zimo počijejo ali jo pustim rasti? No begonije so bile lepe. Drugo leto bi poizkusila z begonijam na okenskih policah, na V strani, kjer je sonce bolj popoldne. Bi šlo? Od kane gomolje še sušim. No kar se tiče bršlink na balkonih je bilo bolj tako, tako. Balkon ni pod streho, sonce pa žge že od jutra pa nekje do druge ure. Sicer pa sem jaz bolj mahnjena na kaktuse, z njimi sem pa vedno zelo zadovoljna. Če bi znala tle gor sliko napaopat, bi vam pokazala kako lepo so sveteli. Rada bi imela tudi tistega, ko je tak dolg in ima take dolge nudelce. Ga poznate? A ja, cveti pa tako lepo rozno ali rdeče. Sem pa odkrila sedaj na jesen dve taki lepi rastlinici, bi mogla mal po netu pobrskat, da bi vam ju pokazala. Sicer pa je sedaj že čas za mačehe in rese pa kakšne buče, ki krasijo naše hiše. No naj bo dovolj za sedaj, če ima kdo kaj za napisat pa kar. katti