Anekdota

tumpika  

član od: 14.3.2006

sporočila: 1324

22. apr 2007 21:09

Moje pa so take farbe ko belo kofe. tumpika

tumpika  

29. apr 2007 9:57

Ko je bla kolegičina punčka stara 3 leta, še ni znala r rečti. Smo bli na enem pikniku. Vsi otroci so lepo povedali, kdaj morajo iti kakat in lulat, le ona se je primla za ritko, dirkala proti veceju in se drla: Sjaja bom, sjaja bom! tumpika

tumpika  

29. apr 2007 9:59

Isti otrok pri šestih letih. Uživa familija na morju, ko nastane vojna, ne morejo domov. Poslušajo poročila, povsod govorijo, da so vojaki na cesti. Mala pa izjavi: Mami, ne smejo biti na cesti, na pločnik morjo it! tumpika

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

30. apr 2007 20:56

Jaz pa prispevam eno kulinarično. Sem prijateljici, nevešči kuhanja, po telefonu narekovala recept za čokoladni mousse. Prideva do faze, da je treba na pari stopit čokolado, pa reče ona, da ne bo šlo. Jaz seveda vztrajam, da bo šlo, kaj pa je takega stopit čokolado nad paro. Ona trmari po svoje, da ne bo šlo, in tako ene pet krat "bo šlo - ne bo šlo",nakar izgubim živce in se zaderem: PA kako vraga ne bo šlo? Ona pa mrtvo-hladno odgovori: Veš kaj, jaz imam štedilnik na elektriko in plin, na paro pa ne....Mamamia mamamia

ena mš  

član od: 18.11.2006

sporočila: 1184

30. apr 2007 21:04

Pa še jaz eno.Hčero (takrat 4-letna ) hočem navdušiti za lepe čeveljce.Kažem ji v izložbi in jo nagovarjam kako so lepi.Ona pa ne in ne. Na koncu mi obrazloži, da bi imela dva enaka čevlja in ne vsakega v drugi barvi. ham-njam

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

30. apr 2007 21:21

Otroci so neusahljiv vir. Moj sin je  v šoli na vprašanje, kaj se prodaja v veleblagovnici, odgovoril, da valovito blago, na vprašanje, kaj je tisti dan, ki ni praznik, pa da je polnik...

Hči je pa s petimi leti izustila elemntarni promer otroške logike: ko se je mož z otorkoma vozil čolnom, je "crknil" motor in so jih šlepali v marino. Pred tem, ko so čakali na koga, da jih potegne v marino, je sin, takrat star osem let, čudno tiho molčal. Mož ga je vprašal, zakaj tako zamišljeno molči, pa je odvrnil, da je boga prosil za pomoč. da bi jih šlepal.  Hči pa kot iz topa: Kaj te boga prosiš za pomoč, saj bog te ne more šlepat...

mamamia

tumpika  

30. apr 2007 21:23

Moj mali pa je imel v zvezki napisano: katastrof. Pregledam zvezek in vidim, da bi moralo pisati apostrof. Ni se dal prepričati, če pa je učitlca na tablo tak napisala. tumpika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti