Anekdota

SUZANAZ  

član od: 11.6.2003

sporočila: 878

12. apr 2007 22:16

Pred leti sem imela neko stranko, ki je reklamirala neki izdelek in mi zagotavljala da je naša napaka (čeprav ni bila), da ni prejela računa(kar ni mogoče) in še bla bla bla (eno uro sem jo imela na telefonu) in na koncu sem seveda popustila in ji obljubila, da bo ves denar dobila povrnjen. Nato sem jo vprašala če lahko izvem ime in priimek in mi reče: Marija Goljuf čist zares Suzi

dj  

član od: 14.1.2003

sporočila: 445

13. apr 2007 8:14

Davno nazaj je imela moja  mami še "pejčka" - avto. Mojemu 3 letnemu sinu je bilo zelo všeč, kadar sta se malo vozila naokrog. Tako je en dan kot iz topa izstrelil: "Babi, pejdva midva s pejčkom na sprehod".

Roncolino  

član od: 26.3.2007

sporočila: 1464

13. apr 2007 18:42

No pa še ena,ki bi se lahko končala malo slabše. Kako se je babi učila peči CD-je Na veliko soboto vsa zagreta čisti,zraven je sodil tudi štedilnik.Veselo puca po gumbih,zvečer pa dedek izklopi štedilnik,ker ga motijo utripajoče črke hehe.Zjutraj ga ona vklopi in postavi na el. ploščo radijo,ki se je na vse pretege začel TOPITI!No radi je bil čisto skurjen,nov pa stoji na okenski polici :D. Roncolino

tumpika  

član od: 14.3.2006

sporočila: 1324

13. apr 2007 20:15

Lep sončen dan, le tu in tam kaki oblakec. Povabim sestrično z enoletno hčerkico na vikend na Pohorju. Mala je pri enem letu govorila že cele stavke. Pogovarjamo se, kako se vidi s Pohorja do Ptuja in skoraj do Zagreba. Čez en cajt jo sestrična vpraša: Kaj je tam doli? Mala pa: Tam doli je vreme. tumpika

vajanesa  

član od: 16.4.2007

sporočila: 99

18. apr 2007 23:47

Moj sin je ko je bil star 2,5 leti, ko smo šli na cvetno nedeljo k maši ko je bilo vse tiho na ves glas vprašal mami zakaj pa samo župnik govori mi moramo biti pa ves čas tiho. Pa še prav je imel! vajanesa

tejka77  

član od: 27.2.2007

sporočila: 544

19. apr 2007 8:05

Še ena s cvetne nedelje:z družino smo bili pri maši,pa naš župnik kar vleče in vleče mašo,mojemu sinu (3 leta) pa je postalo dolgčas,poznate tisto;kdaj gremo domov,žejen.....Nakar mu potiho rečem,naj še malo počaka, potem pa greva na sok-ko je bila v cerkvi čista tišina,je rekel moj sinko;Mami,kdaj gremo v gostilno????? Živimo v manjšem kraju,kjer se vsi poznamo.... tejka77

balonka  

član od: 9.3.2007

sporočila: 548

19. apr 2007 19:08

Pred leti ,ko moj sin še ni vedel, da je muca copatarica samo v knjigah. Bili smo v fazi ko nikoli nismo vedeli kje so copati,pa smo jih potem morali vsi iskati.Pa sem mu rekla."kaj pa če jih je odnesla muca copatarica?" On pa reče:"a sedaj pa naj iščem še njen dom?!!!"

Pesnica  

član od: 11.1.2006

sporočila: 259

19. apr 2007 22:16

S sinkom (3 leta) sva šla vmesto po nakupih, potem pa še v knjižnico. Ko stojim pri pultu v knjižnici, mi mali ves čas vleče vrečko iz rok. Ker sem imela v njej samo perilo, ki sem ga prej nakupila, sem mu jo prepustila. Pa še vesela sem bila, da da mir. Naenkrat pa sem opazila, da me ljudje opazujejo in se muzajo. Knjižničarka se je smejala in rekla sinčku: o, kako bo tvoja mami lepa! Ozrem se in zagledam, da je po tleh knjižnice razgrnil vse moje spodnjice in modrce, ki sem si jih kupila prej. Pesnica

tumpika  

član od: 14.3.2006

sporočila: 1324

20. apr 2007 23:47

Se menimo babe v službi, kake rože ma kera na okenskih policah, pa sonce ja pa sonce ne, ko pravim jaz, da mam žaluzije. Te pa ena (naša "tapametna") vpraša: Kak pa tote cvetijo? tumpika

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

20. apr 2007 23:53

Moje cvetijo sivo , kar povej ji. Ognjič

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti