21. apr 2007 13:15
Jaz in miia sva se prijavile na peko poročnega peciva ki bo 3.5 07.Ali gre še katera? SINEJA
21. apr 2007 13:15
Jaz in miia sva se prijavile na peko poročnega peciva ki bo 3.5 07.Ali gre še katera? SINEJA
21. apr 2007 13:37
Zdravo! Tudi jaz grem na peko poročnega peciva 3.5. Mojster mi je rekel, ko sem bila v sredo na tečaju za meso in priloge, da tečaj bo in, da bomo delali mini rezinice. Ali gre katera na peko drobnega peciva 11.5.?
21. apr 2007 20:35
Tudi jaz sem se prijavila na peko poročnega peciva, torej se vidimo pri mojstru Goljatu. muffin
23. apr 2007 18:53
Tudi jaz in hčera sva obiskale tečaj za dekoriranje tort in to je najin prvi izdelek. Upam, da se mi bo uspelo udeležiti še kakšnega. Punce poročajte kako bo! http://mperhaj.moj-album.com/ mperhaj
23. apr 2007 20:41
Mperhaj, lepo vas prosim za recept od ježkov in mišk. Izgledajo fantastično!!!!! Jerča
4. maj 2007 11:55
Še vedno sem pod vtisom včerajšnjega tečaja peke poročnega peciva. Bilo je super. Kaj vse je možno narediti v treh urah?! Mojster je res neverjeten. Delal je rezince, zraven pa ves čas stresal nasvete iz rokava. Pecivo sem doma fotografirala, da ne pozabim kako naj izgleda . Ob priliki pripnem slikco. Zagotovo se bom prijavila še na kakšnega dokler je možnost. Fino je bilo spoznati članice Kulinarike v živo! Vandrovka
4. maj 2007 12:08
Tudi pri nas je pecivo že varno shranjeno na fotografiji. Danes ga porazdelim še med domače za poobedek po kosilu. Ko gledaš mojstra vidiš, da življenje - kuharija - sploh ni tako komplicirana kot si ga/jo naredimo mi sami. Ko ga gledaš so vse stvari tako preproste ... Pri tem mislim na to kako je naredil testo za rulado - vsega skupaj 3 min in ena umazana posoda.
4. maj 2007 12:14
Pa so potrebna kakšna "huda" predznanja osnovne kuharije? :) Jaz sem ravno začela spoznavati osnovo kuhanja, pečenja....vedno je vse mami naredila, sedaj pa čutim, da je čas, da se tudi jaz kaj naučim... Anaa
4. maj 2007 12:46
a bo šel kdo na tečaj za dekoriranje tort? Ksenija :)
4. maj 2007 12:50
Anaa, kje pa! Šla sem 3x , naleteli smo na žensko dobesedno "brez pojma", a ji je Goljat vse tako lepo razložil in pokazal, da se še ostali nismo dolgočasili. Super je, ker lahko vprašaš karkoli - tudi če ni s teme tistega tečaja, pa dobiš vse odgovore. LisaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polžki z mesnimi kroglicami
Poletni svaljki z dimljenim lososom