26. avg 2007 14:38
Jaz grem tudi na okraševanje tort in pa še na minjončke - tudi enkrat v septembru - sem se za oboje prijavila že junija. Loni Makaroni
26. avg 2007 14:38
Jaz grem tudi na okraševanje tort in pa še na minjončke - tudi enkrat v septembru - sem se za oboje prijavila že junija. Loni Makaroni
26. avg 2007 16:47
Jaz pa sem se včeraj prijavila na tečaj poročnega peciva za 7.9., razmišljam pa tudi o okraševanju tort- so dodali že 3. termin. ZIMA
26. avg 2007 18:24
Kje v ŠK.Loki je tečaj in kako se prijaviš ? Dipsi
26. avg 2007 19:12
Prijaviš še kar preko spletne strani, pod tečaji za gospodinje:
Loni Makaroni
4. sep 2007 14:53
Pridem na minjončke 19. sept. barbara9
9. sep 2007 18:17
Hm, jaz bi tudi šla, pa ne vem, če bo zneslo, ker mala še en more bit 3 ure brez hrane (brez joka, seveda;)... Ali katera ve, ali bojo minjoni še kdaj? V oktobru vem, da jih ni, me pa zanima, do kdaj bodo ti tečaji potekali - tiste, ki ste govorile z Goljatom, kako kmalu se misli on upokojiti (upam, da ne prekmalu - zame;), zanj pa da čim prej, seveda;) Veri
9. sep 2007 18:56
Baje že ima kupca, tako da je veliko vprašanje ali v novembru še bodo tečaji ali ne. Nena
9. sep 2007 19:28
Nič baje, ampak zagotovo, samo ne ve še točnega datuma, kdaj bo moral iti ven iz prostorov, odvisno, kdaj bo novi lastnik pričel s preurejanjem. Mojster Goljat ni bil 100procentno prepričan, če bo uspel izvesti že zdaj razpisane tečaje. Loni Makaroni
12. sep 2007 10:58
Živ, kaj tukaj berem? Kaj res, da ne bo več tečajev???? Je to res? Na njegovi strani ne piše nič o tem. LP, Pija. PingvinKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehova rolada
Veganske palačinke