5. apr 2007 20:38
Najlepša hvala! Bom vzela pod drobnogled pa naslov sem spravla. ham-njam
5. apr 2007 20:38
Najlepša hvala! Bom vzela pod drobnogled pa naslov sem spravla. ham-njam
5. apr 2007 21:02
V Škofji Loki je tečaj. Za MB pa žal ne vem. *petra*
5. apr 2007 23:03
Jaz sem se prijavila na jutrišnjega, ki zaradi praznikov odpade. Bila sem namreč edina prijavljena. lp Vesna
6. apr 2007 6:58
Reca, a boš šla na naslednji tečaj ko bodo delali minjone - junija. Izgleda, da sva bili res samo midve prijavljeni. Jaz sem ga klicala v sredo, če tečaj bo pa mi je rekel, da ga po vsej verjetnosti ne bo in sem se odjavila.
6. apr 2007 9:42
Jaz sem bila včeraj na tečaju za dekoriranje tort v Škofji Loki, mojster Goljat nam je razkril kar nekaj drobnih skrivnosti. Je pa res, da če bi se takoj želela lotiti takega načina okraševanja moram naprej v nabavo na Brnčičevo: ticino masa, glukoza, maslena krema, šablonce za izrezovanje okraskov, posebni nastavki za brizganje kreme ali smetane..... Moram še malo zbrati vtise in pregledati recepte, ki smo jih dobile včeraj. Glede na to, da je potrebno "sestavljeno" torto premazati z masleno kremo predno začnemo z zaključnim okraševanjem (čokoladni preliv, ticino masa,..) ali katera uporablja kakšno domačo varianto. Včeraj sta bila Andrej Goljat in njegova sodelavka do teh domačih variant skeptična... Smo pa izdelovali tudi vrtnice, lističe, .... Skratka, videle in poskusile smo kar nekaj zadev, tako da je splošni vtis pozitiven, zdaj je pa na vrsti praksa doma. In kot vemo vaja dela mojstra. Simona Simona
6. apr 2007 9:53
jaz čakam na "meso", ki bo sredi aprila, ter maja na "enolončnice". pri goljatu sem bila že na "kruhu" in "poticah". da nebom preveč hvalila, lahko rečem samo to, da so njegovi tečaji zame najboljša naložba v kuharsko znanje, ki si jo lahko pridobim. mojca
6. apr 2007 12:05
tudi jaz sem bila včeraj v Škofji Loki in se popolnoma strinjam z vsem kar je napisala Doban, bilo je krasno in sigurno se bom udeležila še kakšnega tečaja! Mateja mperhaj
6. apr 2007 15:09
Ja Darjuška, seveda bom šla. Me je mojster poklical in se pozanimal, če mi ta datum ustreza. Je kar fejst dec in precej gleda na stalne stranke. lp Vesna
6. apr 2007 15:40
Doban je napisal/a: |
Je pa res, da če bi se takoj želela lotiti takega načina okraševanja moram naprej v nabavo na Brnčičevo: ticino masa, glukoza, maslena krema, šablonce za izrezovanje okraskov, posebni nastavki za brizganje kreme ali smetane..... Glede na to, da je potrebno "sestavljeno" torto premazati z masleno kremo predno začnemo z zaključnim okraševanjem (čokoladni preliv, ticino masa,..) ali katera uporablja kakšno domačo varianto. Včeraj sta bila Andrej Goljat in njegova sodelavka do teh domačih variant skeptična... Simona |
6. apr 2007 16:30
Kako je fajn, da imamo KS. Prvič slišim za Goljata, me pa zelo zanima. cokoladaa, mi lahko prosim zaupaš telefonsko številko od Goljata, ker bi se tudi jaz rada udeležila pri temi "meso". Lahko mi pošlješ štev. na zasebno pošto, ti bom zelo hvaležna. Lili lili A.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z bolonjsko omako
Enostavna zelena juha