Pozdravljeni, zanima me, kako ste tisti, ki imeta to znamko čevljev zadovoljni z njimi.
LP, Kano
Pozdravljeni, zanima me, kako ste tisti, ki imeta to znamko čevljev zadovoljni z njimi.
LP, Kano
30. mar 2007 11:39
Jih že dalj časa gledam, vendar se ne morem odločiti za njih. Glede na ceno, predvidevam, da so kakovostni, ni pa nujno. jessy6
30. mar 2007 11:41
jaz zelo,....edino kar mi ni všeč je njihova CENA,... kupujeva jih za otroke, ker po tukajšnjem sistemu se v vrtcu ali šoli otroci ne sezuvajo, tako da so od 8.30 pa do 15ih v čevljih,... pri katerih koli je sin prišel domov z mokrimi nogicami v čevljih pri geox supergah pa je to zeloooo omiljeno oz. tega ni,...... p.s. noga v njih diha ! plopsa Sporočilo je spremenil(a) plopsa dne 30. mar 2007 11:42:42
30. mar 2007 11:45
Dejansko je tudi meni cena tista edina zavora, ampak če izhajam iz tega, da sem v čevljih 10 ur, potem je tudi ta ovira zlahka premagljiva. kano
30. mar 2007 11:51
Jih imam in jih ne dam, kupim pa zmeraj na razprodajah v Italiji.
Loni Makaroni
30. mar 2007 11:51
Imam ene Geox čevlje. So sicer super, ampak se v njih noge potijo enako kot v vsakih drugih. Tako da mislim, da - kljub temu, da so v redu - niso toliko boljši, kolikor so dragi. Lep pozdrav, Sonja
30. mar 2007 13:18
Imam Geox čevlje že nekaj let ! Super čevlji, ker so zelo mehki in udobni. Vredni nakupa, čeprav so nekoliko dražji kot ostali !!! Barolina Barolina
30. mar 2007 13:29
Meni pa design ni všeč... Pač nosim high heel shoes... lidka Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 30. mar 2007 13:30:47
30. mar 2007 13:40
Žal mi za otroke sploh niso všeč. Prehodni čevlji, ki so za jesen ali pomlad, ko še niso primerni podloženi čevlji, so zelo mrzli, otrok je imel vedno ledene noge v njih, neprestano je bil bolan, dokler nismo ugotovili v čem je problem. Prav tako je tudi svak , ki jih je nekaj let neprestano kupoval spomladi in v jeseni neprestano jamral, kako so mrzli, tako , da jih je tudi on iz tega razloga nehal kupovati. Tako, da smo jih mi kupili dvakrat za otroka in verjetno jih ne bomo nikoli več. tilenboc
30. mar 2007 13:42
Imela sem jih že - kupila na razprodaji, ob močnem znižanju. Z njimi sem bila zelo zadovoljna. Je pa res, da mi včasih design sploh ne ustreza. Če jih gledaš in razmišljaš, a bi al ne bi, se skorajži in poskusi. Mislim, da boš zadovoljna. Lep dan še naprej. limonca26Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zmagovalni bananin kruh
Njoki s šampinjoni in modrim sirom