Mleko za telo

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

27. mar 2007 13:44

Isto kot Scorpy in kobra. Pa na strateških področjih kremo proti celulitu (ni, da bi se samo na dobre gene zanašala) kot preventivno mero. Deluje. Vendelina jr.

senka  

član od: 19.11.2005

sporočila: 343

27. mar 2007 15:29

vanya,sama sem bila v Mariboru v SB,teste naredijo na hrptu.Posebni alergeni kot so benzokain,bron,nikl...v bistvu kemija in sestavine nevem v glavnem precej zahtevna in traja 3 dni . pikanje po rokah je test na živila,perje,mleko,čebelji pik...traja kake 3 ure in je ok.Sama sem alergična na hladilne kreme(kreme sem dobivala več let),nikl dela ispuščaje mogoč je pametno ne nosi nakita bižuterije..Opazujte svojo telo in spremembe na njem!lp senka senka

Klea  

član od: 16.6.2006

sporočila: 495

27. mar 2007 17:48

ksenjako je napisal/a:
mene pa zanima če ma še kdo take probleme s kožo kot jaz-namreč ko se stuširam me vse srbi-po celem telesu. Pa sem uporabila že 1001 šampon, mleko,....nič boljše. Zdravnica pa pravi da imam le suho kožo. Ampak ne verjamem da je to. ksenija
Kaj pa naravna kozmetika NUXE iz lekarne? Gleda na ceno mora bit čudežna. Al pa Vichy. Drugače pa so posebnega vonja LUSH-eva mleka za telo (SkinSin itd.) in Papayarazzi Body Lotion (Body by BED HEAD TIGI), ki kožo dejansko celo odišavi. Klea

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

27. mar 2007 21:27

Ksenjako, imela sem podobne težave kot ti, odkar si telo temeljito oplaknem, ni več težav. lp Anamarija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti