31. mar 2007 17:30
Oh Nena, ce pa prides sele oktobra nazaj v Slovenijo, pa ni moznosti, da se srecava Pa srecno pot nazaj na NL!!! Gogad, slike od stani pa so tam na forumu od Jelcy. LP Jerneja USA
31. mar 2007 17:30
Oh Nena, ce pa prides sele oktobra nazaj v Slovenijo, pa ni moznosti, da se srecava Pa srecno pot nazaj na NL!!! Gogad, slike od stani pa so tam na forumu od Jelcy. LP Jerneja USA
31. mar 2007 18:09
Hvala Jerneja ,sem jih že videla.. lp goga
31. mar 2007 19:30
JORDI je napisal/a: |
Jade, te bo razneslo, tok si firbčna!!!!!!!!! JORDI |
A mene? Se vidi, da me ne poznaš.
jade
31. mar 2007 20:05
Jordi, brezveze ... Če se nočete pokazat, pač vaša stvar. Najbrž imate tehten razlog za to ... stana
31. mar 2007 22:37
Nimajo ga, vem iz prve roke Veronika
31. mar 2007 22:39
Ma mene bolj kot slikice zanima, če so bile dobre palačinke??????
jade
1. apr 2007 7:25
Super ste, picike! Duši, hvala za lepe slikice. Upam, da se vam bom prihodnjič uspela pridružiti. A so bile palačinke dobre? Se mi že sline cedijo! Kyara
1. apr 2007 9:44
Dobre, dobre ... Sploh zraven dobre družbe stana
1. apr 2007 10:13
No, tudi jaz sn vredik prišla domu. Komi gnes mam posledice, bolijo me fse mišiče okoli vust pa vuh. Še pridem, res dobra klapa. tumpika
1. apr 2007 10:29
Tumpika, pa mi je rekla ena od udeleženk, da je bila malo sumljiva ena ženska, ki je sedela pri oni mizi na levi strani...v onem pisanem puloverčku, pa kostanjeva barva las. Ves čas je menda gledala druščino, potem pa malo telefonirala in kar naenkrat kidnila. To si bila ti??? OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom
Raca z rezanci na azijski način