29. mar 2007 15:37
Plopsa se pridruzujem! Upam, da vas bo tistega lepega dne na srecanju cimvec. Uzivajte!!!! Jerneja USA
29. mar 2007 15:37
Plopsa se pridruzujem! Upam, da vas bo tistega lepega dne na srecanju cimvec. Uzivajte!!!! Jerneja USA
29. mar 2007 21:34
Čao, tudi meni je hudo, pa vendar moram na odpovedati. Pri sestri bodo zidali in seveda bom varuška. No, saj to mi je v bistvu ful všeč, ker sem ful rada z nečakom, ker je cukrček na kubik, ampak tudi vas bi rada spoznala.... Se opravičujem, ker tako pozno sporočam, toda so me "obvestili" šele danes zvečer. "Mojo" porcijo palačink pa prepuščam kateri drugi.... Nočko! Lep pozdravček, S.
29. mar 2007 21:45
Anomis in Lidka - škoda. Pa ob drugi priliki - še se bomo kdaj dobili, brez skrbi. Dušanka
30. mar 2007 14:29
Obilo zabave in uživajte v čveku, vreme je prav tapravo za čvekanje. reza
30. mar 2007 14:42
En lep in z veliko smeha čvek vam želim Ognjič
30. mar 2007 15:09
Evo, zverinica potrjuje udeležbo. LP, zvitorepka
30. mar 2007 15:11
Og, bom regljala še namesto tebe zvitorepka
30. mar 2007 15:27
No, dej lisicka, pa ne pozab podmazat s , drugač bodo prehitro suha usta Ognjič
30. mar 2007 16:09
tudi jaz moram NA ŽALOST, NA ŽALOST odpovedati. to pa zato, ker sem včeraj mela eo lažjo operacijo in moram danes in še nekaj dni počivati. danes so me sicer odpustili iz bolnišnice, vendar moram čimveč ležati in se ne naprezati danes in še nekaj dni. upam pa, da se boste imeli čim lepše (no, o te, ne dvomim), jaz pa pridem naslednjič, ko bomo lahko. lep pozdrav pa brez zamere. upam, da ne bo kakšnih komplikacij zaradi rezervacij. nike
30. mar 2007 17:06
Nike, se bom jz na tvoj stol usedla, OK? zvitorepkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure svedri s paradižnikom in baziliko
Šahovnica