23. mar 2007 20:46
pinka, SERVETNA tehnika, si se zatipkala???? rimljanka
23. mar 2007 20:46
pinka, SERVETNA tehnika, si se zatipkala???? rimljanka
23. mar 2007 20:55
Rimljanka, hvala za opozorilo sem že popravila. Hvala
23. mar 2007 21:42
saj lahko tudi z mekolom gor lepiš. Jaz sem pred leti, ko nisem še imela pojma, kaj je to servetna tehnika, lepila na izpihana jajca kar z mat lakom. Lepilo za servetno tehniko pa kupiš v hobi trgovinah. lp matilda
23. mar 2007 21:48
Ker še zmeraj ne vem, če sem prav napisala servetna ali servietna. Sem pogledala v SSKJ servieta -e ž (e) 1. manjši tekstilni ali papirnati izdelek zlasti za brisanje ust, rok pri jedi; prtiček: razgrniti servieto; obrisati se v servieto / damastna, papirnata servieta 2. redko kuhinjska krpa, brisalka: s servieto pobrisati posodo
23. mar 2007 22:28
Pinka, mislim da bi se servietno tehniko dalo narediti tudi z mekolom (lepilo za les). Če je pregosto, ga pač malo razredčiš z vodo... Poskusi in nam potem poročaj! ivonja
23. mar 2007 22:29
Vsem hvala za odgovore, še posebej pa JADE. Res si se potrudila. Toliko sem prebrala, da me kar glava boli. Hvala. Če se še kdo kaj spomni, bom z veseljem prebrala, pa tudi probala upam. Hvala in lep večer! buča
23. mar 2007 22:29
Aja, sem pravkar videla, da je enako pred mano že napisala Matilda. ivonja
23. mar 2007 23:36
jaz pa BELA jajčka zavijem v lajkro nogavico in skuham v teranu ali refošku pat
24. mar 2007 6:15
Pat, zakaj jih zaviješ v nogavico ? Jaz nikoli in so zelo lepi. Me pa zanima vzrok ... ! kobra 1
24. mar 2007 9:19
Jaz pa kaj narišem gor z voščenkami in jih potem dam v (kupljeno) barvo. Risat je treba na vroče pirhe in pazit, ker se rado kaj spacka. Je pa kar fajn, barva se okrog voščenk lepo odbije. Jade lepi pirhi, mimogrede, prepoznam mizo in dekoracijo pod pirhom iz rdečih kamenčkov :) Sem delala tam..... LP ScorpyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom
Nacho čips gostija